SF Kino i Moss og BBF Magasinet går nå sammen om en veldig enkel konkurranse. Hver måned kan to av våre lesere vinne to kinobilletter.

SF Kino i Moss opplever stor fremgang for tiden og vil gjerne markere dette med å dele ut gratisbilletter. Sammen med BBF Magasinet skal det i månedene framover deles ut fire gratis kinobilletter i forbindelse med hver eneste utgave av det lokale reportasjemagasinet.

Meld deg på for å vinne kinobilletter her

– Reglene er veldig enkle. Det er bare å gå inn på bbfmagasinet.no, trykke på kinoknappen øverst på siden, skrive inn navn og mailadresse og avslutte med å trykke på meld-på-knappen.

Enklere kriterier for å delta i en konkurranse finnes ikke, smiler Jørgen Pettersen, redaktør for BBF Magasinet.

– Det er utrolig hyggelig for oss å kunne samarbeide med SF Kino i Moss i
tiden framover. SF Kino er et lokomotiv i
Møllebyen, og en av de viktigste kulturinstitusjonene i regionen. I tiden framover vil vi fortelle om kinoens rikholdige meny og arrangementene de inviterer til i forbindelse med storfilmer, sier redaktøren. Tony Fjærgård ved SF Kino i Moss forteller at det vil skje mye på den lokale kinoen i 2017. Det blir arrangementer både knyttet til filmer og andre tilbud han håper skal trekke mennesker til SF Kino og Møllebyen.

Den første superhelgen ved SF Kino blir 9. og 10. februar. På fredagen er det vinkveld med velkjente Christer Berenz i samarbeid med Moss i Sentrum. Og lørdagen er kanskje den største filmdagen i 2017 sett med den kvinnelige befolkningens øyne. Da er det nemlig verdenspremiere på Fifty
Shades Darker.

– Samtlige fem saler er allerede utsolgt til visningene som starter kl. 20.30 og 21.00. Nå har vi starter salg av visninger klokka 23.30 og det kan også bli visninger av filmen før klokka 20.30. Dette er uten tvil damenes aften, for på den første Fifty Shades-filmen var vel kun to-tre av 450 gjester menn. Vi vil markere med en ekstra ramme rundt filmen. Publikum skal blant annet få æren av å gå den røde løperen og det blir hyggelige overrsakelser, smiler Tony Fjærgård.

Han understreker at det skjer mye på SF Kino Moss i februar. 3. februar er det premiere på den nye Disneyfilmen Vaiana, mens det 10. februar også er premiere for Lego Batman-filmen. Og 17. februar er det premiere for den norske actionfilmen «Trio – Jakten på Olavsskrinet», for å
nevne noen av de mange filmene som står på menyen ved SF Kino Moss i vinter-
måneden.

Tony Fjærgård tror 2017 blir et knallgodt år for kinoen i Moss. Kanskje like bra som 2016, som var det beste kinoåret i Moss siden 2003.

– I fjor hadde vi 135000 besøkende, og tilsvarende tall må vi tilbake til 2003 for å finne. Rekorden vår er fra 2002, da vi hadde 159000 besøkende. Med tanke på alle de bra filmene som er på gang så håper og tror jeg at besøket i år blir minst like bra som i fjor. I tillegg merker vi på besøket at Møllebyen totalt sett har et skikkelig oppsving.

– Det er en del barn som gjerne vil feire bursdagen med et kinobesøk. Nå har vi
avtale med Microbryggeriet om at
bursdagsselskapene kan kombinere mat og brus der med en god film.

Tore Kubberød (tekst)
Jørn Mortensen (foto)

Del
Foregående artikkelRøde Kors-ungdommen forebygger ensomhet
Neste artikelKjøpmannen i Melløskrysset
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS