Trysilhus skal de kommende årene bygge og selge opp mot 500 boenheter på Halmstad. Salget går unna, og nå må man fremskynde planene sine.

Trysilhus: – Pågangen er ekstremt god. Det er tydelig at markedet snur stadig mer i retning av at folk vil kjøpe nye boliger siden prisene på brukte boliger øker såpass kraftig i Moss og Rygge, sier Henriette Borchgrevink Johansen, eiendomsmegler og daglig leder for Trysilhus Øst AS.

Mer informasjon om Utbygger

Hun forteller at samtlige 46 leiligheter i rekkehusene på Gatutunet er solgt ut og at de siste er klare for innflytting i oktober.

Moss, Rygge, Halmstad Trysilhus

Skal bygge 12 blokker
– I tillegg har vi solgt 17 av 24 leiligheter i de to første blokkene. Her setter vi spaden i jorda i første kvartal i 2017, mens innflytting blir i siste kvartal 2017.

Trysilhus skal i årene framover bygge 12 blokker med totalt 148 leiligheter i Gatu-området. Leilighetene varierer i størrelse fra to-roms på 47 kvadratmeter til fire-roms leiligheter på 90 kvadratmeter. På toppen av den første blokka kommer dessuten et ferdig utstyrt fellesrom med kjøkken og stor takterrasse som er tilgjengelig for alle beboerne.

Sentral beliggenhet
Halmstad er inne i en stor endring. I tillegg til Trysilhus er det mange andre aktører som enten er i gang med å realisere sine prosjekter eller har planer som er i startgropa.

– Salget så langt viser at vi gjorde riktig da vi satset på Halmstad. Det har ikke vært noen ulempe for oss at det er mange aktører som bygger. Alt som skjer vil føre til økt innbyggertall, som igjen fører til at tilbudene til befolkningen øker ved at det blir flere butikker og andre etableringer. Det er Halmstads sentrale plassering i forhold til E6, Oslo, Sverige og flyplass som gjør området attraktivt.

Siden 60-tallet
Trysilhus har eksistert siden 60-tallet. Den gang som bygger av eneboliger. I 1993 tok familien Jordanger fra Sande i Vestfold over eierskapet, og med det ble det satset på rekkehus, eller flerfamiliehus som Trysilhus AS selv kaller det. Gjennom opprettelsen av Omnibo er det også startet en satsing på blokker og eneboliger i rekke. Satsingen på Halmstad er det første prosjektet Trysilhus AS bygger alle boligtypene.

Tore Kubberød (tekst og foto)

Del
Foregående artikkelHåper Brækhus viser vei
Neste artikelVar landets beste i kulestøt
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS