Toyota C-HR konseptbil har fått sin verdensdebut, og den har blitt tatt i mot med åpne armer. Med et diamantformet, dristig designspråk, fullhybridteknologi og ny plattform, tar den fremtidige, kompakte crossover-modellen fra Toyota ett skritt nærmere den endelige produksjonsmodellen som vil bli vist på utstillingen i Genève.

Toyota C-HR byr på en kombinasjon av enestående smidighet og fleksibilitet, to faktorer som begge er viktige for mennesker med en urban livsstil. Bilen er designet på en ny plattform utviklet i Toyotas TNGA-program (Toyota New Global Architecture), for å møte kundenes ønsker om førsteklasses kjøreegenskaper.

Toyota H-CR conseptEn nytt og mer effektivt hybridsystem
Konseptmodellen C-HR har et nytt, og mer kompakt fullhybrid­system med lettere komponenter. Dessuten er det gjort betydelige fremskritt i batteri-, el-motor- og bensinmotorteknologiene som gir ytterligere reduksjoner i drivstof­forbruk og lavere CO2-utslipp.

Bensinmotoren i systemet er verdensledende på termisk virkningsgrad med over 40 prosent, og har dessuten den nyeste og mest avanserte batteriteknologien sammen med en ny og kompakt elektrisk motor som gir en markant økning i effekt-tetthet.

Det nye systemet er mer kompakt, lettere og har høyere effektivitet enn dages hybrid­system, og drivverket som er utviklet i TNGA-programmet vil også være merkbart mer raffinert, enklere og mer intuitivt å kjøre med en naturlig, myk og umiddelbare respons på førerens kommandoer.

Del
Foregående artikkelSkreddersydd energirådgivning
Neste artikelFord Ranger pickup ny og bedre
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS