Isuzu D-Max har et sporty, tøft og eksklusivt design. Med 3,5 tonn tilhengervekt, opptil ett tonn lastekapasitet og firehjuls-trekk med på kjøpet skal det mye til for å stoppe denne karen.

Dersom du skal ha en bil som skal brukes til røffe, praktiske oppgaver, enten privat eller jobb, er denne pickupen absolutt et godt alternativ.

Du sitter godt og har godt oversikt, samtidig som den er behagelig myk og underlaget tar den med et smil. En kjøreopplevelse som oppleves som harmonisk og morsom. Bilen er velutstyrt, har lavt støynivå og automatgiret gjør at den har en tilnærmet personbilkomfort. Instrumentbordet er ryddig og betjeningen er grei og lettvint. Det er fort gjort å venne seg til de enkelte funksjonene.

Vår testbil var utstyrt med Double Cab, som tilsier at du har et stort, innvendig varerom hvor man kan oppbevare alt fra fritidsutstyr, arbeidsverktøy, hundebur og hva det ellers skulle være. I tillegg var den styla opp med frontbøyle, vindavvisere, panserbeskyttelse, ekstralys og veltebøyler, noe som gjorde den enda tøffere en stadard-utgaven.

Motoren i D-Max er en 2,5 liters diesel på 163 hester med 400 Nm i moment ved 1400 omdreininger. CO2-utslippet ligger på 220 g/km og snittforbruket er oppgitt til 0,74 liter på mila.

Isuzu D-Max har et relativt mykt understell, og dette gjør sitt til at fjæringen er god selv når du kjører rundt med tom bil.

Isuzu leverer alle D-Max modellene med firehjulstrekk. Et drivstoffbesparende system hvor du kan velge mellom 2WD, 4WD eller 4WD Lock via en dreiebryter. Det mest gunstige er nok å bruke tohjulstrekk det meste av tiden for å spare drivstoff. Vinterstid er det 4WD Lock som gjelder. Da låses akslene og dermed er bilen beregnet for mer ekstreme forhold.

D-Max Black Edition leveres selvfølgelig med alt tenkelig, moderne utstyr som navigasjon, ryggekamera, Bluetooth, DAB+, rattbetjent radio/CD, automatisk klimaanlegg, stigtrinn, alarm, skinnseter og el.justert førersete.

Isuzu D-Max Black Edition koster 429.900,-

Del
Foregående artikkelMoss & Rygge Danseklubb: Lek, dans og show
Neste artikelVin: Med nese for vin suksess
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS