Moss er en flott by, men hva som er pent eller fint er det forskjellige meninger om alt etter alder, kjønn og interesser. Moss i Sentrum og BBF-Magasinet oppfordrer nå folk i kommunen til å ta bilde av det de mener er penest.

– Det er så mye fint i byen vår av både tilbud til befolkningen og vakre områder og detaljer. Dette må vi fortelle hverandre om og ikke minst formidle til turister og andre som tenker på å ta en tur innom Moss, smiler Kristin Utakleiv, daglig leder i Moss i Sentrum.

Vise fram Moss
Sammen med BBF-Magasinet oppfordrer Moss i Sentrum nå barn, ungdom og voksne mossinger til å ta bilder av det de synes er fint i byen. Bildene kan legges ut på instagramkontoen #mossisentrum.

– La dette bli et omfangsrikt fotoalbum hvor vi forteller hele verden hvor fint vi har det i Moss. Alle har vi mobilkamera med oss til enhver tid, og når vi ser noe som er fint så ta et bilde av det og del det med alle oss andre.

– Alle ser vi det vakreste med veldig forskjellig blikk. Barn, ungdom og voksne i forskjellige aldre ser ting på hver sine måter avhengig av hvor man står i livet og hvilke behov man har. La derfor også barna få låne mobilen til å ta bilder når det er noe som er fint. Det viktigste er ikke at bildet er teknisk perfekt, men at bildet forteller hva som er så fint og bra med Moss, sier Kristin Utakleiv.

Del gledene
Hun oppfordrer alle som er glade i byen sin om å dele hva de mener er så fint i Moss med resten av verden.

– Det vakreste, fineste og peneste du vet kan være noe du daglig bruker i Moss, det kan være noe du ser på søndagsturen, det kan være en fast opplevelse du har med barna eller andre familiemedlemmer, det kan være noe som plutselig dukker opp som en aha-opplevelse og et spontant øyeblikk. Ha fokus på det pene rundt deg og vis det fram.

Dugnad
– Tidligere tok vi bilder med et kamera, vi sendte inn filmen og fremkalte bildene før de ble satt i et album som vi kunne kose oss med sammen med familie og venner. Nå har vi jo kameraet med oss overalt i form av mobiltelefonen. I løpet av et år tar vi hundrevis av bilder som blir liggende på telefonen. Mange av bildene er flotte øyeblikksbilder av et eller annet i omgivelsene rundt oss. Naturopplevelser, detaljer i byen og annet som vi bør vise fram og være stolte av.

– La #mossisentrum bli fotoalbumet hvor disse bildene settes inn. La oss sammen gjøre en skikkelig dugnad for å vise fram byen vår for omgivelsene. Vi har mye å være stolte av og glade i. Moss har flotte tilbud til barn og ungdom, byen har gode restauranter, gamle ærverdige hus, vi har stranda midt i byen, vi har Vansjø, vi har Jeløya og utover i Rygge har vi Larkollen. Her er det perler og bildemuligheter rundt hver sving, smiler Kristin Utakleiv entusiastisk.

Kinobilletter som premie
Geografisk er det ingen andre regler enn at bildene må tas innenfor det som fra 1. januar blir den nye storkommunen Moss. I hver utgave av BBF-Magasinet vil vi presentere noen av de fineste bildene. Vi vil også kåre en vinner som får to billetter til SF Moss Kino som takk for innsatsen.

Alle bildene kan sees på #mossisentrum på instagram. Link til albumet vil bli lagt ut på både Moss i Sentrum sin facebookside og på bbfmagasinet.no. En del av bildene vil også bli stilt ut på et sentralt sted i Moss sentrum.

– Jeg gleder meg til bildene begynner å strømme inn. Det blir spennende å se hva byens innbyggere mener er fint med Moss, sier den daglige lederen for Moss i Sentrum.

Del
Foregående artikkelPub med overraskelser
Neste artikelVil bygge en toppklubb av MFK
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS