Onsdag 6.april var det duket for åpningsfest i BMW,s nye lokaler i Varnaveien 30. Nærmere 250 BMW-entusiaster hadde funnet veien til de nye lokalene. Lokaler som markedsdirektør i BMW Norge, Christian Gottschalk karakteriserte som noe av de beste lokaler BMW har å fremby i kongeriket.

Daglig leder ved Stamsaas Premium Moss, Leif Ringsrød ønsket velkommen. Han kunne fortelle om den eventyrlige utviklingen han hadde fått vært med på fra starten av sin karriere i 1990. Den gang solgte de 12 nye biler på ett år, nå selger de omtrent 200 årlig. Dette forteller ikke bare om en god salgsavdeling i byen, men i enda større grad om BMW som bilkonsept. Fra å være en bil som passet lommeboka til noen få mennesker, har den nesten nå blitt allemannseie. Nå tilbys det biler i alle varianter, turbomaskiner som bringer deg hinsides raskt til 100 km/t, el-biler og ikke minst plug-in hybrid-biler, som har fått en flying start.

Vi fikk være med på ferden med en unik BMW Classic Cars-utstilling til de aller nyeste modeller med Norgespremiere for X4 M40i og M2. Sistnevnte bil blir lansert her i landet i morgen. Vi fikk også oppleve BMW i8 «Art Car»-kunstbilen, dekorert av AHA-medlem Magne Furuholmen.

Som en avslutning på seansen ble det servert drikke og mat, og vi tror omtrent samtlige av de nesten 250 innbudte hadde en fortreffelig aften.

Del
Foregående artikkelDouble-kameratene
Neste artikelFESTBOBLER TIL 17. MAI
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS