Boligprosjektet Rygge Atrium sentralt plassert på Halmstad er inne i sluttspurten både når det gjelder salg og bygging. Kun 22 leiligheter er igjen til salgs, og i andre kvartal 2019 står siste blokk ferdig.

Både megler Krogsveen Moss AS og entreprenører er for lengst i gang med siste byggetrinn på boligprosjektet på tomta etter tidligere Rygge Auto. Atriumsprosjektet, som Mosseselskapet T13 Eiendom AS står bak, består totalt av 114 leiligheter. 

Mest i blokk E
Nå er hele 92 av disse leilighetene solgt. Salget av de siste tre blokkene har gått strålende i følge daglig leder Joachim Kolderup hos megleren Kroogsveen Moss AS.

– Siste byggetrinn består av blokkene A, C og E. Blokk A ble utsolgt for en drøy uke siden, i blokk C har vi kun fire leiligheter igjen, mens det i blokk E er 18 leiligheter som ikke er solgt. De leilighetene som gjenstår er i de fleste størrelser fra 55 og opp til over 100 kvadratmeter, sier megleren som har jobbet med Rygge Atrium siden dag 1.

Salget i de forskjellige blokkene gjenspeiler også når blokkene skal stå ferdige.

– I blokk A, som er utsolgt, blir det innflytting før jul, i blokk C er det innflytting i første kvartal i 2019 mens blokk E skal stå ferdig i andre kvartal. I de aller fleste boligprosjekter er det sånn at salget tar seg opp når det nærmer seg innflytting. Derfor er vi ikke bekymret for at de resterende leilighetene i blokk E ikke skal bli solgt. 

Et svært bra prosjekt
Kolderup forteller at Rygge Atrium har vært et svært bra prosjekt på alle måter.,

– Salget og interessen har gått bra hele veien, og kjøperne får mye for pengene. Prosjektet har god kvalitet på alle måter. Det er moderne og effektive leiligheter med gode løsninger, det er garasjer i kjelleren med heis opp og romslige fellesområder utendørs. Prisene på leilighetene har også vært svært konkurransedyktige. Tilbakemeldingene fra de som har flyttet inn har også vært veldig gode hele veien. Bedre reklame enn fornøyde kjøpere finnes jo ikke, smiler den daglige lederen for Krogsveen Moss AS.

Alle aldre
De som har kjøpt leiligheter i Rygge Atrium er folk i alle aldre, både lokale og innflyttere til Mosseregionen. 

– Her er det mange førstegangsetablerere som har sett muligheten til å komme seg inn på boligmarkedet takket være priser som ligger under mange tilsvarende prosjekter. Vi har også mange godt voksne kjøpere som benytter sjansen til å bytte ut eneboligen med leilighet fordi de vil ha en enklere hverdag. 

Sentral beliggenhet
I flere år har det pågått en svært så massiv boligbygging på Halmstad, og når alle planer er ferdige vil innbyggertallet være mer enn doblet. Det virker som om salget går bra på stort sett de fleste prosjektene. Joachim Kolderup mener det henger sammen med stedets sentrale beliggenhet.

– Det er bare noen minutter å gå til togstasjonen, og togturen til Oslo tar ikke mer enn cirka 50 minutter. Rett utenfor stuedøra går også Ryggeveien hvor det er hyppige avganger med både lokale busser og ekspressbusser. Det er også lov til å håpe på en reåpning av flyplassen, og for de som vil handle i Sverige er det heller ikke mer enn 40 minutter med bil.

– Halmstad har også mye av det beboerne trenger i hverdagen av offentlige og private tilbud. Det er gangavstand til en rekke hverdagslige fasiliteter som dagligvarebutikker, assorterte småbutikker og et personlig tjenestetilbud. Det er også planlagt ny næring i området. På Halmstad er det også idrettshall, svømmehall og andre aktivitetstilbud. 

Tekst Tore Kubberød
Foto Jørn Mortensen

Del
Foregående artikkelOla Innset: Multitalentet
Neste artikelSkarre Bryggeri: Hedrer Møllebyen og mølla med ølnavn
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS