Skoda Vision; 2. februar 2016: På den store bilmessen i Genève i mars vil SKODA vise frem sin nye konseptbil, en SKODA VisionS, som viser ŠKODAs nye designspråk i SUV-segmentet.

Med den nye konseptbilen antyder ŠKODA hvordan deres SUV’er kan se ut i fremtiden, og det nye designspråket har en god balanse mellom estetikk, kraft og funksjonalitet. I løpet av de siste årene har ŠKODA både fornyet og utvidet sitt modellprogram, og den neste fasen innebærer å utvide utvalget av modeller i SUV-segmentet.

ŠKODA viste frem sitt nye designspråk med konseptbilen VisionC i 2014, og nå overfører ŠKODA designspråket til SUV-segmentet. VisionS (S’en står for SUV) viser hvordan fremtidens SUV fra ŠKODA, som vil bli større enn dagens suksessfulle Yeti, kan komme til å se ut. Med en lengde på 4,70 meter, en bredde på 1,91 meter og en høyde på 1,68 meter er dette en bil som vil vekke oppmerksomhet på veien. Innvendig finner man det klassiske og store interiøret som ŠKODA er kjent for, og som har gjort merket så populært de siste årene. VisionS har tre seterader med romslig plass for seks passasjerer pluss fører (7-seter).

Konsept Vision Skoda

Det utvendige designet på VisionS reflekterer merkets emosjonelle appell. Alle kanter og linjer er klare, presise og skarpe. Krystallinske designelementer fremhever eksteriøret, og samspillet mellom lys og skygger skaper kraftige effekter på overflaten.

Den brede grillen, og de fire LED-lysene gir fronten på bilen et tydelig SUV-preg. Også fra siden ser man en tydelig SUV-karakter på VisionS. Tornadolinjen dekker hele lengden av det kraftfulle karosseriet. Hjulbuene er kantede og gir en ekstra offroad-karakter. Den skrånende taklinjen gir et visuelt inntrykk av akselerasjon selv når bilen står stille. C-stolpen begynner ved baklysene, på karakteristisk ŠKODA vis, og runder av et design som definitivt vil vekke oppsikt.

Del
Foregående artikkelTiguan: Billigere og bedre
Neste artikelMazda CX-5 produksjon passerer en million
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS