Sør-Koreanske SsangYong er tilbake for fullt med en helt ny versjon av sin modell Rexton. Vi må helt tilbake til 2001 da Rexton så dagens lys for første gang. Nå som andre generasjon er her, er det blitt en helt ny bil. Mye har skjedd siden da.

Rexton har nå blitt en enda større SUV enn tidligere. Med en lengde på 485 cm, 196 cm i bredden og 182 cm i høyden er dette en bil for alle som elsker og har behov for god plass. De enorme ytre dimensjonene gir et stort og luftig interiør med et hav av plass.

Nye Rexton, med sin utpregede grill og de robuste linjene, viser bilens klassiske SUV-preg, mens de dynamiske sidelinjene fremhever elegansen. Utseendemessig liker vi bilen, og den står absolutt ikke tilbake fra andre SUVer på markedet.

Bilen er bygget på et svært effektivt firehjuls trekksystem. Ved kjøring på fast underlag med godt veigrep kjøres bilen med kun bakhjulstrekk. På glatt underlag kan firehjulstrekken aktiveres ved å vri en bryter fra 2H til 4H. Dersom maksimal fremkommelighet trengs, er det firehjulstrekk med lavserie som gjelder.

Rexton er en særdeles komfortabel bil, både under bykjøring og på landveien. Dette takket være den smidige og kraftige dieselmotoren på 2,2 liter og en 7-trinns automatkasse som gjør en utmerket jobb. Karosseriet er montert på Quad Frame, som er et nytt konsept som stenger ute mesteparten av støyen fra veien og motoren. Og det var merkbart. Lite støy og svært komfortabel med alle typer underlag.

Innvendig byr Rexton på materialer av høy kvalitet. Setene har ergonomisk utforming med trekk av mykt nappaskinn. Sammen med belyste innstigningslister foran og integrerte lys i instrumentpanelet og dørpanelene skaper dette et mykt lys når det er mørkt ute. Fire kameraer på utsiden av bilen gir god oversikt over det som skjer på alle kanter. I midtkonsollet er det en 9,2 tommers høyoppløselig berøringsskjerm som støtter Apple CarPlay og Google Android Auto. Systemet inkluderer også DAB+ radio og MP3-spiller, HD digital media broadcasting, real-time recording og en USB-inngang, så her er det ingenting som mangler. Bagasjerommet er også enormt stort. I varebilversjonen har du hele 1806 liter til rådighet.

Bilen er utstyrt med antispinn og antiskrens, autonom nødbremsing og filskifteassistent, varsel om kryssende trafikk bak bilen, varme i rattet og ventilerte seter, bare for å nevne noe.

SsangYong Rexton fås som 5- eller 7-seter samt varebil og forhandler i Moss er Moss AutoCenter.

Pris varebil fra kr 415.000,-  + mva.

Testet bil kr 474.000,- + mva.

5-seter koster fra kr 884.000,-.

Del
Foregående artikkelJulia (13) tar opp pappas keeperhansker
Neste artikel– En ny familefavoritt?
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS