PS Press Reklame styrker markedsavdelingen. Fra 1. juni var Siv Holder på plass i lokalene i Rabekkgaten 9. Den nye markedssjefen har en svært så variert bakgrunn og erfaring som hun gleder seg til å bruke til det beste for PS Press Reklame sine kunder.

– Jeg er svært glad for å være på plass i et så solid firma som PS Press Reklame. Som kunde hos PS Press Reklame i mange år så vet jeg hva firmaet leverer og at de leverer. Jeg har fått en gjeng med utrolig hyggelige, dyktige og profesjonelle kollegaer som virkelig kan det de driver med og som er til å stole på. Som kunde opplevde jeg at de var punktlige og ryddige, kort sagt bunnsolide tvers i gjennom, sier Siv Holder.

Solid bakgrunn
Hun har en imponerende CV med seg inn i den nye jobben. Hun har mange år som frisør både som ansatt og med egen salong. Seks år som fôrvertsansvarlig og kennelleder på førerhundskolen før ferden gikk videre til syv år i Helly Hansen, med ulike roller i bedriften. Hun har jobbet seks år som salgssjef hos Quality Hotel i Sarpsborg, og ett år på hovedkontoret til Nordic Choice Hotels hvor hun avsluttet som KAM. Det siste året har hun jobbet som daglig leder i Vingparken konferansesenter. 

– PS Press Reklame leverer alt av grafiske tjenester, noe jeg heller ikke er ukjent med. 

For innkjøper og selger har markedet endret seg de siste årene. Vi er selvhjulpne og har ofte bestemt oss for hva vi skal –  om vi skal handle, og fra hvilken leverandør før vi tar kontakt med butikken eller leverandøren. Da er det viktig med gode og informative nettsider og ett godt grafisk materiell. Man må være oppdatert til enhver tid og ikke minst bestemme seg for «hvem man vil være» og hvilket inntrykk man vil gi sluttbrukeren. Dette er tjenester PS Press Reklame leverer og sammen med sine kunder finner gode og riktige løsninger. At PS Press Reklame nå har investert i markedets største og beste maskiner gjør at vi sammen kan finne løsninger for ett helhetlig utrykk for kunden – jeg gleder meg!

Sentral i Moss FK
Siv Holder har et annet hjertebarn som hun har vært minst like synlig med som jobbene hun har hatt. Mossejenta har nemlig vært en av de sentrale personene bak Moss Fotballklubbs snuoperasjon. 

– Jeg har vært med som tillitsvalgt siden 2013. Den første tiden som ivrig vaffelstekende mamma, men så ble jeg valgt inn i yngres-styret og senere over i hovedstyre som markedsansvarlig. Dette var i perioden MFK slet som verst, og jeg ble på det sterkeste advart mot å ta et verv. 

Når det er som mørkes og utfordringene står i kø kan det bare bli lysere, tenker jeg. Sammen med ett dedikert styre, ansatte og frivillige har disse årene bare vært utviklende og givende, – det er morsomt at det nå er en klubb med positiv utvikling både økonomisk og sportslig.

Siv Holder bor også i City Syd, nærmere bestemt i Framveien på Melløs.

– Jeg har kort vei til det meste. Fra trappa hjemme kan jeg se inn på Melløs stadion. Og når jeg skal til og fra jobben i Ps Press  Reklame kan jeg nå bare gå tvers over kunstgressbanen til og fra jobben. Og på veien hjem så tipper jeg det blir en stopp på stadion, smiler hun.

Det er Jørgen Pettersen som i en årrekke har vært ansvarlig for markedsarbeidet og ansiktet utad i PS Press Reklame. Han gleder seg stort over at markedsavdelingen nå fordobles med Siv Holder.

– Dette blir knallbra. Med Siv sin allsidige bakgrunn, erfaring og ikke minst nettverk blir hun viktig for oss når vi nå skal ut i markedet med en enda større styrke enn før. Trykkeriet hos PS Press Reklame har en moderne maskinpark som kan gi alle typer store og små trykkeritjenester til enda flere enn i dag. Vi har dessuten bygget opp en solid kompetanse på foliering, enten det er innendørs, fasader, skilt eller biler. 

– Dessuten har vi medieutgivelsene, BBF Magasinet og City Syd Avisa, som med sin lange historie har et solid rotfeste i Mosseregionen. Vi er også dyktige på å hjelpe næringslivet med hjemmesider, innhold på disse sidene eller hjelp til å nå ut på sosiale medier. Når Siv Holder eller jeg kommer på besøk til bedriftene så har vi med andre ord med oss en totalpakke av markedstjenester, sier Jørgen. 

Del
Foregående artikkelDen lille gründeren har blitt stor
Neste artikelArteon; Volkswagens flaggskip
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS