Fra 16. til 19. august arrangeres Ladies Tour of Norway i Østfold. Dette er landets største og eneste proffritt for kvinner, og det fire etapper lange rittet har høyeste verdenscupstatus.  Den som sørger for bilparken til rittet er Bilbutikk1 med god assistanse av PS Press Reklame.

22 landslag og profflag stilte til start da Ladies Tour of Norway tråkket i gang i Halden forrige torsdag. Et ritt som over fire dager tok syklistene rundt i mesteparten av Østfold. Moss var ikke med denne gang, men i Mossedistriktet var det en gyllen anledning til å følge rittet i Rygge hvor syklistene hadde en ganske så lang sløyfe. Og den sjansen var det mange som benyttet.

pspress reklame Moss, foliering, VolvoStiller med 22 biler
Mange la sikkert merke til den store bilkortesjen som fulgte rittet. 22 Volvoer av forskjellige modeller, stilig dekorert. Det var Bilbutikk1 som sørget for bilene. Volvoforhandleren har seks avdelinger i Østfold og Follo og hovedkontoret sitt på Kvaen. 

– Vi stilte med totalt 22 biler som var godt synlige i kortesjen før, under og etter syklistene. Noen av bilene ble bruktav de lagene som ikke hadde egne biler. Ellers sørget vi for biler til dommere, support, VIP og andre ting som hører med i et ritt, forteller markedssjef Laila Wang Johansen i Bilbutikk1 som er en av Østfolds største bilgrupperinger.

Spennende utfordring
Laila Wang Johansen forteller at dette er det største arrangementet Bilbutikk1 har vært sponsor for.

– I hvert fall foreløpig. Neste år er det verdensmesterskapet i orientering i Østfolds skoger og der er vi også tungt inne, smiler hun.

Det var en skikkelig utfordring for Bilbutikk1 å være en av de store sponsorene for et så stort arrangement.

– Vi hadde et stort ansvar som krevde mye av oss. For det første måtte vi jo få skaffet bilene. Det er hentet demobiler fra alle de butikkene vi har. Deretter skulle bilene folieres og pyntes opp til rittet. Vi stilte også med en VIP-trailer i målområdet hvor inviterte kunder og andre gjester kunne kose seg og følge rytterne på nært hold. 

Høyeste status
Selv om planlegging og forberedelser betød mye jobb i tillegg til at Bilbutikk1 også stilte mannsterke opp de fire dagene rittet varte så synes Laila Wang Johansen at det var utrolig morsomt å kunne ta del i et så stort idrettsarrangement.

– Ladies Tour of Norway har høyeste status i verdenscupen, og det betyr at store deler av verdenseliten var på plass enten gjennom sine profflag eller rene nasjonslag. Det er dermed snakk om topp internasjonal idrett. Vi merket også at interessen for arrangementet var veldig stor. Blant annet sendte TV2 to timer direkte fra Ladies Tour of Norway hver eneste dag. Dette var en utrolig morsom erfaring, smiler markedssjefen for Bilbutikk1. 

PS Press Reklame med på laget
Bilbutikk1 stilte med forskjellig typer Volvo under Ladies Tour of Norway. – De 22 bilene var biler fra hele spekteret som Volvo har av modeller, men det ble et ekstra fokus på V60 som er relativt nylansert, forteller hun. PS Press Reklame i Moss var også sterkt involvert i Bilbutikk1 sitt sponsorprosjekt under Ladies Tour of Norway. Folieringsekspert Trygve Walle og hans team, sørget for at de 22 Volvoene ble stilig dekorert for anledningen. 

Markedssjefen i PS Press Reklame Siv Holder er veldig fornøyd med at PS Press Reklame er valgt som leverandør.  – Og få være en del av dette er vi enormt stolte av. – Store prosjekter som dette, med høye krav til nøyaktighet og levering på veldig kort tid gjør at vi får testet oss, det liker vi. Ett arrangement av denne kaliberen med så stor medieoppmerksomhet gjør det ekstra gøy og utfordrende, smiler markedssjefen.

Fakta om Bilbutikk1
• Selskapet ble etablert i Moss 6. juni 1991 under navnet Svendsen & Harstad Auto.
• Bilbutikk1 har nå seks avdelinger fordelt i Fredrikstad, Sarpsborg, Moss, Indre Østfold og Follo og er forhandler av Volvo, Kia og Renault.
• Andre medlemmer i Bilbutikk1 er Skade og Lakk, Moss Billakkering, BilRessurs og Easy Rent Herzt.

 

Del
Foregående artikkelRune Torseth: Var en gründer for moderne langrenn
Neste artikelMercedes; Vision EQ Silver Arrow
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS