PS Press Reklame i Moss ble valgt da Klovnen Cathrine endelig skulle få seg sin helt spesielle klovnebil. Resultatet er en fargerik, morsom og oppsiktsvekkende bil som ikke levner noen tvil om hvem som kommer kjørende.

Moss, PS Press Reklame, foliering, bilerPS Press Reklame har etter hvert jobbet seg opp en solid erfaring på foliering av biler. Det være seg fra enkle firmalogoer til heldekkende folier. Det var derfor naturlig for Klovnen Cathrine å ta turen hit når hun endelig skulle ordne seg en uniformert klovnebil.

– Jeg har hatt et godt samarbeid med PS Press Reklame i årene jeg har vært klovn. De har hjulpet meg og skrevet om det jeg driver med sier Klovnen Cathrine alias Cathrine Enger Johansen som nå jobber heltid i underholdningsbransjen. Arbeidstiden fordeler hun på egne klovnestreker og booking for de andre barne- og familieunderholderne Vennebyen og Elleville Elfrid.

Tett samarbeid
Da hun forleden var hos Moss To-Takt og hentet seg ut sin nye Mazda MX5 så gikk turen rett til PS Press Reklame i Rabekkgata 9. Her har Cathrine samarbeidet tett med Trygve Walle om utformingen av folien som skulle på bilen.

– Jeg hadde mine tanker og ideer om hva som skulle være på bilen. Blant annet har jeg noen figurer som jeg har brukt i lang tid. Som for eksempel en regnbue jeg har på en rollup. I tillegg jobber jeg med booking for både Vennebyen og Elleville Elfrid, og disse ville jeg også ha med på bilen. Trygve har foreslått plasseringer og layout, og så har vi diskutert oss fram og tilbake til det som nå er resultatet, sier hun.

Kjempefornøyd
Bileieren smilte sitt bredeste klovnesmil da hun endelig kunne se ferdige resultatet.

– Jeg er veldig godt fornøyd med hvordan bilen ble seende ut. Det er helt fantastisk, fargerikt og pent utført. Det har vært en glede å samarbeide med Trygve Walle. Nå er jeg bare utrolig spent på hva barna vil si. Når jeg har vært ute på oppdrag så er det alltid eller annet barn som har lurt på hva slags bil jeg kjører. De har helt sikkert blitt veldig skuffet når de har sett min helt vanlige bil. Nå håper jeg de synes at jeg som klovn kjører standsmessig, ler hun.

– Det eneste minuset med bilen er at jeg nå blir et blikkfang i trafikken også når jeg ikke er klovn, fo dette er jo privatbilen min også. Jeg har imidlertid alltid oppført  meg pent i trafikken så jeg håper det går bra, smiler Cathrine Enger Johansen.

Morsom utfordring
Trygve Walle hos PS Press Reklame er også fornøyd med vel utført klovnebil-oppdrag.
– Det har vært en morsom utfordring fra da jeg startet med å lage hele designet på skjermen til folieringen. Siden Cathrine hadde alle elementene klare så var det ikke noe poeng i å endre dem. Men å finne riktig plassering til alle figurene var en utfordring, forteller folieringseksperten hos PS Press Reklame.

Når en bil skal helfolieres er ikke den største utfordringen å få folien fri for luftbobler.
– Folien og limet er laget sånn at lufta enkelt lar seg presse ut. En langt større utfordring er alle buer, kanaler og profiler som er på en bil. Det krever nøyaktighet og stø hånd, smiler Trygve Walle.

Del
Foregående artikkelTakker for seg etter 20 år
Neste artikelCaravelle Tours: Skreddersyr turer til hele verden
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS