PREBZ OG DENNIS: THE MOVIE Norgespremiere 7. april 2017

0
847
Moss Kino Prebz og Dennis: The Movie

Hos en spåkone mellom vulkanene på Island, får Preben og Dennis et urovekkende varsel om at noe forferdelig snart kommer til å skje.

Gratis kinobilletter her!

Preben tar snart på seg sin største utfordring noensinne: Han skal komme seg i form og bestige en fjelltopp, med 60 kilo i ryggsekken. Kompisene prøver å hjelpe ham med forberedelsene, samtidig som Dennis jobber for å få seg kjæreste og ta lappen.

Underveis i historien får vi vlogging, pranks, skjult kamera og alt vi kjenner fra Norges mest populære YouTube-kanal.

Alt sammen mens spåkonens illetruende varsel lurer i bakgrunnen.

Med over 200.000 følgere er Prebz og Dennis Norges største YouTube-stjerner. Når de nå går til filmen er det i en sprø komedie om vennskap, kjærlighet og konkurranse gutter i mellom.

FORAN OG BAK KAMERA

Sammen med sidekicksene Sondre Mogård og Ruben Vareide har Preben (Prebz) Fjell og Dennis Vareide siden 2012 bygget seg opp til å bli Norges største YouTube-stjerner. Når de nå inntar kinolerretet er det med overskudd av sketsjer, pranks og lureri som på gutterommet – tilpasset det helt store filmformatet. På YouTube er kompisgjengen kjent for å lage sketsjer og ta imot morsomme utfordringer fra seerne, herje med og lure hverandre, samt spille og kommentere spill.

I Prebz og Dennis: The Movie får guttene boltre seg med ideer og stunts som hittil ikke har latt seg gjennomføre. Vi får også et innblikk i den hektiske mediehverdagen som suksessen og stjernelivet på YouTube fører med seg.

Dennis Vareide (f. 1990) er fra Harstad, men vokste opp i Bamle i Telemark. Han slo opprinnelig gjennom internasjonalt på YouTube med sin engelskspråklige solokanal ”Vareide”. Preben Fjell (f. 1990) kommer fra Fjell (Sotra) utenfor Bergen. Prebz og Dennis møttes på Jeløy Folkehøyskole i 2012, og flyttet deretter til Bamle der de etablerte ”Rakkerhuset”. Huset var et kollektiv der de bodde, spilte inn og klippet YouTube-videoer, sammen med kompisene Ruben og Sondre.

Etter at Prebz og Dennis etablerte seg som Norges største YouTube-stjerner har de to også jobbet som programledere i P3 og TV2, samt hatt sitt eget reiseprogram på TV3.”Prebz og Dennis” er de seneste årene kåret til Årets YouTubere (Gullsnutten) og Årets Medienavn (Kampanje).

Ruben Fjell (f. 1991) er lillebror til Dennis. Kort tid etter at han var ferdig i garden, inviterte broren ham til å bli en del av ”Prebz og Dennis”. Ruben bor i Hokksund sammen med kjæresten Pernille. De planlegger innen kort tid å utvide husstanden med to til tre hunder.

Sondre Mogård (f. 1991) er fra Stathelle, og er Rubens bestevenn fra barndommen. Ved siden av YouTubingen prøver han å finne tid til å fullføre en mastergrad som ingeniør.

Prebz og Dennis: The Movie lages av Kaspar Synnevåg og Henrik Hylland Uhlving, som skriver, regisserer og klipper filmen.

Kaspar har studert regi ved London Film School, har tidligere skrevet og regissert flere prisvinnende kortfilmer, gjort TV-regi samt jobbet flere år som programleder og journalist.

Henrik jobbet inntil i fjor som webTV-sjef i Bergens Tidende, der han produserte og klippet en rekke nettserier for flere av Norges største mediehus samt skrevet og klippet kortfilmer. Han er utdannet siviløkonom fra NHH, og har tidligere jobbet som journalist og teaterprodusent.

Del
Foregående artikkelTRIO – JAKTEN PÅ OLAVSSKRINET Premiere 7. februar
Neste artikelMoonlight: Nominert til hele 8 Oscar
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS