I 2013 hadde Rygge Varebilinnredning AS en omsetning på ni millioner kroner. To år senere passerte omsetningen 32 millioner kroner. Tre år på rad har bedriften havnet på de attraktive gasellelistene.

I flunkende nye drøyt 900 kvadratmeter store lokaler på Åkebergmosen industriområde har Rygge Varebilinnredning AS holdt til siden 1. september i fjor. Bedriftens åtte ansatte med eier Jan-Erik Jensen i spissen utfører herfra oppdrag for bedrifter rundt i hele Norge.

– Vi har tre bein å stå på. Bedriften startet med verktøyinnredning av varebiler. I tillegg har vi salg av skap, plan og krokbiler til chassis. Det tredje beinet er innredning av minibusser. Nå kommer omsetningen ganske likt fordelt fra de tre forskjellige områdene, sier daglig leder og eier Jan-Erik Jensen.

Rygge Varebilinnredning AS har et lite støttebein til, som de ikke har satset så mye på, men som likevel har sine kunder.

– Vi monterer alt av luft- og  vannvarmere til både store og små biler og båter. I tillegg har vi alt av varsellys, arbeidslys, fjernlys og andre ekstralys. Hovedsakelig kommer kundene med nyttekjøretøyer, men vi har også kunder som vil ha ekstralys for at bilene skal se tøffere ut. Alt dette kunne vi tenkt oss et større utstillingslokale til, sier eieren.

Litauen og Sverige

Innredningen av varebiler gjøres av bedriftens egne ansatte i det nye moderne verkstedet på Åkebergmosen. De andre oppgavene gjøres på utenlandske fabrikker Råde-bedriften samarbeider med.

– Skapene, planene og krokene produseres på en samarbeidsbedrift i Sverige. De sender skapene hit, hvor vi monterer dem. Minibussene blir innredet ved en bedrift i nærheten av Vilinus i Litauen. Dette er bedrifter som gjør en meget god jobb. Før vi innledet samarbeidet var vi opptatt av at de vi engasjerte leverer topp kvalitet. Resultatet er omtrent ingen klager og reklamasjoner. Vi kan i stedet bruke tiden på nye ting.

Salgs- og markedssjef Torgeir Johansen forteller at resultatet er veldig mange faste og fornøyde kunder.

– Det er viktig å presisere at vi kan levere innredning til varebiler fra alle bilmerker. En av styrkene våre er muligheten til å være fleksible. Folk kommer til oss for å få innredning til både håndverksbiler og prosjektbiler. Vi leverer skreddersøm hele veien så langt det lar seg gjøre. Vi klarer å få til stort sett alt som kundene ønsker seg.

– Det blir utbygging til sommeren. Vi trenger et kaldtlager hvor vi kan lagre både produkter og biler som er ferdige.

 

KildeTore Kubberød (tekst og foto)
Del
Foregående artikkelNy daglig leder hos Brennes Auto
Neste artikelHer er den ukjente norgesmesteren
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS