Det blir sommershow på Skarre Øl og Mat i sommer. Det er Ole Jacob Lindberg som over fem kvelder skal by på seg sjæl med showet «Bare Ole Jacob». 

Han forteller at det var Håkon Sæther ved Verket Scene som mente at det var på tide at Ole Jacob Lindberg gjorde nettopp dette showet. Sæther og Verket Scene har også regien på showet.

– Håkon mente at det var på tide at jeg fortalte litt om meg selv, at jeg har opplevd så mye at jeg må ha hsitorier nok til en forestilling uten at det blir et show ala «Her er ditt liv». Og jeg har jo opplevd en del. Mesteparten av tiden har jeg hatt mitt virke i Moss og Østfold, men jeg har også opptrådt på Oslo Nye Teater, Den norske opera, fire år i P4, på NRK og TV2. Jeg har også turnert noen måneder med Riksteatret, sier Ole Jacob Lindberg.

Moss by, Skarre øl & Mat, Magnus Ruud
Ole Jacob Lindberg med «Bare Ole Jacob»

Det han har lyst til
Mossingen vil med «Bare Ole Jacob» gi publikum et lite skråblikk inn i livet sitt som scenekunstner. 

– Dette blir en forestilling på rundt 75 minutter med historier og anekdoter jeg har lyst til å fortelle. Det blir også en del sanger jeg har lyst til å fremføre. Kort sagt blir det en forestilling jeg har lyst til å gjøre, smiler han. 

– Jeg håper selvsagt at det jeg fremfører vil more folk, at jeg gir folk en godfølelse. Showet blir en salig blanding av morsomme historier og annen humor, litt alvor og musikk. 

Ole Jacob Lindberg blir for øvrig ikke helt alene på scenen. Han har med seg Christian Kjærnes på piano. Også det en kjent skikkelse fra byens scener. 

Fem forestillinger
Første forestilling på Skarre Øl og Mat med «Bare Ole Jacob» blir på åpningsdagen for Mossedagene, torsdag 14. juni.

– Det blir forestillinger både torsdag, fredag og lørdag under Mossedagene. I tillegg blir det to forestillinger den påfølgende helgen. Siden showet da ligger der så håper jeg også på noen forestillinger i forbindelse med Christian Frederik
Dagene i august. 

Rødskjegg
– I mellom det så blir det nok lite tid, for 23. juni så skal Kaptein Rødskjegg ha den første av totalt ni forestillinger av årets sommershow i Nesparken. Et show som for øvrig heter «Havets flamme» og hvor publikum får gjensyn med alle de kjente skikkelsene samt kaptein Skrotum og en sekvens hvor vi benytter barneskuespillere.. 

Vanskelig å sette i bås
Han sliter med å sette seg selv i en bås som scenekunstner. – Noen kaller meg skuespiller, men jeg gjør jo så mye annet rart. Jeg synger, jeg kan være den konfransieren som syr sammen forestillinger og mye annet. Jeg er en potet som kan brukes til alt, så den nærmeste karakteristikken blir vel entertainer. 

Favorittmat og drikke
I forbindelse med sommershowet på Skarre Øl og Mat så vil også Ole Jacob Lindberg sette sitt preg på menyen. Magnus Ruud, som driver Skarre, vil nemlig servere noe av det entertaineren liker av tørt og vått. Dermed er det varslet gin tonic til både forrett og hovedrett, noe skikkelig retro som forrett og en biff på grillen.

– Litt av forklaringen til gin tonic er at jeg på ingen måter er noen coctailmann. Den eneste drinken jeg kan og synes er veldig god er nettopp gin tonic. På matfronten liker jeg egentlig alt mulig, men ingenting slår kjøtt på grillen, ler Ole Jacob Lindberg.

Del
Foregående artikkelVelkommen til Bytårnet i sommer
Neste artikelLiten bil med mye innhold
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS