Dyreste bruktbilen på finn.no

Dette er den mest ettertraktede versjonen med plexiglass racing skyve-sidevinduer, det originale plexiglasset over motor, ingen katalysator og uten justerbart understell.

Dette er de originale spesifikasjonene til de første bilene som ble produsert, og disse bilene har høyere samlerverdi enn versjonen med katalysator/sveivevinduer i glass og justerbar høyde.

Kjøpt hos det anerkjente DPM Classics i Monaco. Meget god stand. Bilen er ikke registrert i Norge, men importert til landet og MVA betalt. Tollkort medfølger. Kan registreres i Norge når som helst med ubetydelig kostnad nå, eller gratis når bilen er veteran.

Bilen er eid av et single purpose aksjeselskap i Norge, der bilen er eneste eiendel, og prisen på kroner 8.500.000 gjelder salg av aksjene i selskapet. Bilen har bokført verdi i balansen på 3.6 MNOK. Hvis bilen skal kjøpes direkte er prisen 10 MNOK.

Norsk MVA er betalt og en INKLUDERT i prisen. Engangsavgiften som må betales ved registrering er på ca. NOK 23.000,- i følge importkalkulatoren. Venter man til bilen er veteran, er det ingen kostnad ved omregistrering.

Prøvekjøring kun som en del av en due-dil etter kontrakt er inngått.

https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=94376302

 

bilen har gått 45 000km 

Denne røde bakhjulstrekkeren er ett ikon for ferrari, den ble laget for og feire 40års jubileuemet til ferrari. Dette var den siste ferrarien Enzo Ferrari godkjente før produksjon.

Totalt ble det laget 1,311 eksemplarer av denne ferrarien og prisen var 1.5 million i 1999. Ferrari droppet dørhåndtak, gulvteppe og radio. Vinduene var laget av plast og kunne ikke sveives ned, men den hadde en liten luke man kunne åpne for hånd. Bilen bruker desverre over to liter på mila ved bykjøring.

 

Del
Foregående artikkelDen nye Mitsubishi Eclipse Cross
Neste artikelMitsubishi Model A fra 1917 blir ladbar hybrid
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS