Med Kristin Utakleiv i Moss i Sentrum som primus motor lanseres nå årets julegave til alle som er glade i byen sin Moss. Flere av byens forretninger selger nå både Mosseparaplyen og Mossehandlenettet. 

Det er en glad og stolt Kristin Utakleiv som kan presentere Mosseparaplyen og Mossehandlenettet.

– Er du glad i Moss og stolt av byen din så er dette noe du bare MÅ ha. Paraplyene vil lyse opp i byen på triste regnværsdager. Jeg blir både glad og stolt hvis jeg ser hele gågata full av mennesker med Mosseparaplyen, smiler hun.

Godord om Moss
Paraplyen er full av tekst. Forskjellige superlativer om byen vår Moss.

– Dette er uttalelser og beskrivelser fra mossinger som har deltatt på de åpne møtene vi har hatt med byens befolkning og næringsdrivende de siste månedene. Så hvis du har glemt hva som er bra med Moss er det bare å slå opp paraplyen og lese. For dette er hva folk faktisk mener om den flotte byen vår. Så hvis du kjøper paraplyen så vil du alltid bli minnet på hvor bra vi har det her.

Det er også trykket opp et handlenett med den samme teksten trykket på seg.

– Handlenettet har blitt rålekkert. Jeg bruker det daglig som veske. Dette er noe jeg bærer med stolthet. Jeg oppfordrer alle til å kjøpe et slik nett, for da slipper man å kjøpe lite miljøvennlige bæreposer på hver eneste handletur.

Mange har bestilt
Kristin Utakleiv forteller at det i første omgang er bestilt 500 paraplyer og det dobbelte med handlenett. Prisene på de to produktene er henholdsvis 299 kroner og 59 kroner.

– En rekke bedrifter har allerede forhåndsbestilt paraplyer til sine ansatte. Paraplyene vil bli solgt i de fem butikkene Fargerike Bretun, O. Hansen, Tea Time Tango, Portobello og Coctail. Handlenettet vil det være mulig å få kjøpt på enda flere steder.  Samtlige medlemsbedrifter i Moss i Sentrum har bestilt handlenettet som en gave til sine ansatte.

Ideen om disse to produktene kom i september.
– Jeg tenkte at det hadde vært hyggelig med produkter som var Moss sine egne. I tillegg så var jeg overveldet over alt det positive som ble sagt om byen vår på folkemøtene. Jeg følte at vi trengte en slags huskeliste over hvor fint vi har det. Med paraplyen og handlenettet så kan byens innbyggere bære disse flotte ordene med seg i hverdagen.

Spre glede
Kristin Utakleiv vet ikke om det kommer enda flere Mosseprodukter.
– Vi har ikke bestemt noen ting. I første omgang så ønsket vi å komme ut med paraplyer og handlenett før jul, slik at de som er glade i byen kan sette produktene opp på ønskelista for julegaver. Blir responsen veldig god så kan det jo tenkes vi jobber videre. Uansett så skal vi ikke tjene penger på dette. Målet vårt er å skape positiv stemning, smiler hun.

Det er PS Press Reklame, utgiver av City Syd Avisa, BBF Magasinet og Juletid, som har sørget for produksjonen av både Mosseparaplyen og Mossehandlenettet.

– Vi er veldig glade for dette oppdraget, og skulle Moss i Sentrum gå tomme så er det bare å bestille flere, sier Jørgen Pettersen, i PS Press Reklame.

Del
Foregående artikkelNina Hagen: Utstillingen som kan bli en døråpner
Neste artikelOpel Crossland X: En crossover til 250.000 kroner
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS