Linda-Mathilde Sjursheim (34) bor med mann og to barn i et totalrenovert hus fra 1955 i Moss. Over 34.000 Instagrambrukere følger hennes interiørreise på @carlberg_home. Gjestebadet ble i september kåret til «Norges lekreste bad 2017» av BoligPluss.

To renoveringsprosjekter ble fullført på tre år. Sjursheim begynte å ta bilder av det nyrenoverte huset, men kviet seg for å legge ut for mye på Instagram.

– Det føltes litt skummelt hva andre kanskje måtte mene. Det var jo mitt design, sier hun.
En utfordring om å få flest følgere fra søsteren, som driver med markedsføring, satte for alvor fart på følgerantallet til Sjursheim. Siden oppstarten av @carlberg_home i april i fjor med rundt 1000 følgere, har hun nå fått over 34.000 følgere.

Tidkrevende hobby
Sjursheim bruker omtrent tre timer hver dag på å oppdatere interiørkontoen på Instagram. Før et bilde tas må rommet styles, man må være kreativ med gamle og nye ting, tenke på lys samt skrive tekst og hashtagge. Deretter kommenterer hun og liker andre brukeres bilder. Med den sterke økningen i følgerantallet føler hun et ansvar om å fortsette med hobbyen.

– Jeg ville gjerne utvikle meg videre. Jeg har også kjøpt meg et nytt kamera. Det er veldig gøy å holde på med. Det er en slags tidkrevende hobby som kombinerer foto og interiør, forteller Sjursheim.

Det lekreste baderommet i Norge
Hun entret konkurransen til Boligpluss ved å legge ved en hashtagg på et bilde av gjestebadet. Hun hadde fått frie tøyler av samboeren under renoveringen til å gjøre hva hun ville i dette rommet. Mønsteret på veggen ble tegnet i programmet Paint og viste seg å bli en utfordring for fagarbeiderne. Flisleggerne brukte tre hele dager på badet med å tilpasse, skjære ut mønster og flislegge. Det harde arbeidet var derimot verdt det da hun ble kåret til vinneren av «Norges Lekreste Bad 2017».

– Det var veldig morsomt å tørre og gjøre det litt annerledes. Jeg kjørte på. Jeg tror jeg vant fordi det er et unikt design og med god utnyttelse av plassen i rommet. Så er det mange fine ting, slik som hyllen med lys i, sier Sjursheim.

Interiørkonsulent
I dag arbeider hun som interiørkonsulent for Øvereng Interiør. Hun er kundebehandler som gir råd om fargevalg og materialvalg i tillegg til at hun tegner kjøkken og bad. Luftige og åpne rom gjelder i 2018. Praktiske løsninger, kvalitet og funksjonalitet som varer over tid er også vesentlig. Naturtrenden fra fjoråret med naturprodukter som tre, stein, bambus og grønne planter er i interiørbildet i år igjen. De klare grensene mellom rommene er litt mer borte.

– Kjøkkenet for eksempel, er så mye mer enn et sted der man lager mat. Det skal være god funksjonalitet og kvalitet. Det er færre overskap og mer åpne hyller. Det kommer også mye mer farger i år. Jeg vet ikke om dette er en trend, men jeg tror at svart er det nye hvite på kjøkkenet, sier Sjursheim.

Del
Foregående artikkelRektor’n på Malakoff
Neste artikelGir nytt liv til gamle møbler
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS