Trysilhus Omnibo AS er så fornøyd med responsen og utbyggingen på Halmstad i Rygge at de nå gjerne vil skaffe seg flere områder å bygge ut i Mosseregionen.

Sindre Joranger, medeier og sønn til grunnleggeren av Trysilhus, forteller at utbyggingsprosjektet deres på Halmstad i Rygge har gått over all forventning. Selskapet skal i årene fram mot 2030 ha bygget 450 boliger av forskjellig type på området mellom Ryggeveien og jernbanen utover mot grensa til Råde. Dermed er utbyggingen på Halmstad selskapets største boligprosjekt gjennom tidene.

– Så langt er vi ferdige med 17 eneboliger i kjede, 70 flerfamilieboliger i rekke som Trysilhus Omnibo AS er kjente for og 24 blokkleiligheter. Vi jobber også med ytterligere en blokk hvor kun fem av 21 leiligheter ikke er solgt. I tillegg har vi solgt syv av 29 leiligheter i neste byggetrinn. Salget har vært veldig bra på alle de boligtypene vi tilbyr på Halmstad, sier Sindre Joranger.

Pendler til Halmstad
Han forteller at en stor del av kjøperne er lokale som bytter ut enebolig med en mer lettstelt leilighet. De nye innbyggerne på Halmstad er en fin blanding av unge og gamle, barnefamilier og enslige. 

– Men vi merker også at det er en stor innflytting fra andre områder. Mange ser at reisetiden med jernbanen blir stadig kortere og at det om ikke så lenge vil være raskt å komme seg til og fra jobben i Oslo. Andre bor egentlig andre steder, men jobber på Sykehuset Østfold Kalnes. Derfor har de skaffet seg en liten pendlerleilighet her. Vi har også de som har kjøpt leiligheter hos oss med tanke på utleie.

Leter etter nye prosjekter
Trysilhus Omnibo AS har nylig også avsluttet et boligprosjekt på Ørejordet. Selv om selskapet fortsatt har mange år fram til de er ferdige med utbyggingen på Halmstad så har selskapet lyst til å utvide virksomheten i Mosseregionen.

– Vi merker at interessen for å flytte til regionen er veldig stor. Derfor er vi på jakt etter nye områder vi kan utvikle. Vi har hatt følerne ute på enkelte områder, men vil gjerne komme i kontakt med  noen som har interessante prosjekter og områder.  Akkurat når vi er ferdige med utbyggingen på Halmstad avhenger av hvordan salg og interesse holder seg i årene som kommer. Vi har sagt at alt skal være ferdig til 2030, men holder interessen seg så kan vi være ferdige før den tid. 

Det nye Drammen
Navnet til tross så har Trysilhus Omnibo sin base i Drammen. Sindre Joranger mener Mosseregionen står foran den samme utviklingen som hjembyen.

– Drammen hadde lenge et dårlig omdømme, men takket være god planlegging og mye hardt arbeid har byen blitt utrolig fin og  et av landets mest attraktive områder både for tilflytting og næringsetablering. Byen har blitt det nærmeste og viktigste knutepunktet til Oslo. Den samme statusen er Moss i ferd med å få. 

– Nå bygges jernbanen ut, slik at avstanden til Oslo blir kortere. I tillegg er firefelts E6 svært viktig Dessuten skjer det utrolig mye spennende i Moss. Byen er under en enorm utvikling. Distriktet har et veldig flott tilbud til de som bor her og gir en positiv opplevelse til besøkende.  Det er ingen tvil om at Moss er i ferd med å bli det nye Drammen.

Del
Foregående artikkelSkrev bok fordi hun overlevde
Neste artikelLandets ferskeste salgsavdeling?
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS