Det nærmer seg årets utgave av Mossedagene. Nytt av året er at arrangørene nå vil løfte fram og presentere distriktets mangfold av kunst og kreativitet. Lørdagen under Mossedagene får kunstnerne og kunsthåndverkerne sitt eget torg.

Kristin Utakleiv i Moss i Sentrum og ordfører Hanne Tollerud håper torget blir smekkfullt av kunstnere som vil vise fram seg selv og det de står for av arbeider og kunstnerisk uttrykk.

– Kunstnertorget er åpent for absolutt alle former for kunst og kunsthåndverk. Vi ønsker også kreative fra våre nabokommuner hjertelig velkomne til å delta. Her er alle inkludert, sier Kristin Utakleiv, som håper så mange melder seg på at torget blir smekkfullt.

De som vil melde seg på kan gjøre det ved å kontakte Moss i sentrum på mail post@mossisentrum.no eller telefonnummer 971 98 770.

 

Del
Foregående artikkelSporty opplevelse
Neste artikelIldsjelen Royne Berget
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS