Boa Eiendomsmegling Moss AS har fått en knallstart på salget av Ekholt Terrasse. Byggingen er i gang for de 40 leilighetene på den gamle Biltilsynstomta i City Syd.

Megler Knut Dahl forteller at byggestart er bestemt for Ekholt Terrasse.
– Arbeidet på tomta er så smått allerede i gang. Man har startet med inngjerding og klargjøring. Totalt har vi nå solgt halvparten av prosjektert, sier han.

Ekholt-Teraase_1Fra to- til fireroms
I Ekholt Terrasse kan du velge mellom flere moderne leilighetstyper med størrelser fra 55 til 143 kvadratmeter. Halvparten av leilighetene er terrassert og alle har egne uteplasser og enkel adkomst med heis til alle etasjer. Prisene varierer fra 2,2 millioner kroner for toromsleilighetene og opp til 6,950 millioner kroner for de største fireroms leilighetene. De dyreste leilighetene er solgt, og kun tre av frontleilighetene er igjen. Prisene her er opp til 3,9 millioner kroner.

I underetasjen blir det parkeringskjeller med plass til 29 biler. I tillegg  blir det 14 parkeringsplasser utendørs. Samtlige leiligheter får parkering og sportsbod.

Ekholt-Teraase_3Sjøutsikt
– Vi har solgt leiligheter i alle størrelser, men det har nok gått mest av frontleilighetene som har de største terrassene. Mange setter pris på at området ligger såpass høyt at det i 4. til 6. etasje er sjøutsikt. Noen av de i 3. etasje kan også være heldige å se sjøen. Men flere av de andre leilighetene har også utsikt, og mange av de billigste leilighetene er vel så gode kjøp, understreker Dahl.

Han forteller at området blir en naturlig del av det etablerte boområdet på Ekholt.
– Mange har nok hatt den misoppfatningen at boligene kommer helt opp til Varnaveien og næringsvirksomheten i området. Men tomta er ganske lang og dyp, og terrasseleilighetene kommer i området lengst vekk fra Varnaveien og ned mot den eksisterende boligbebyggelsen. Ekholt er et stille og veletablert boområde som samtidig ligger svært sentralt i forhold til byen og en rekke servicefunksjoner, sier megleren.

For alle aldre
Han mener Ekholt Terrasse er attraktiv for alle typer mennesker. I tillegg til godt voksne er området også perfekt for barnefamilier. Både barnehage og barneskole er jo i umiddelbar nærhet. Den nye ungdomsskolen for Rygge bygges jo også ikke så langt unna. Kollektivtrafikken er også god med hyppige busser og kort avstand til togstasjonen. Stranda er heller ikke langt unna på varme sommerdager, smiler han.

Varmeanlegget skal tilknyttes fjernvarmeanlegget, og det leveres vannbåret varmeanlegg med gulvvarme i leilighetene samt i inngangssoner ved inngangsdører til trapperom etc.

Tore Kubberød (tekst og foto)

Del
Foregående artikkelErnø Auto; Selger biler så det suser
Neste artikelMazda MX-5: Sommerfølelse med cabriolet
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS