De aller fleste husbyggere drømmer om å kunne gjennomføre byggingen med en rød tråd gjennom hele huset. Hege Øvereng oppfylte drømmen. Hennes røde tråd er Schmidt.

Schmidt er kjent for sine skreddersydde kjøkkener. Det som ikke er like kjent er at den franske produsenten har innredning, møbler og løsninger til alle rom. Det har Hege Øvereng ved Øvereng Interiør utnyttet. I det nye huset på Heimdalenga i Rygge er det Schmidt-løsninger i samtlige hjem.

Skaper helhet
– Alle som bygger drømmer vel om å kunne ha en rød tråd gjennom huset. For meg er det Schmidt, som har løsninger hvor «standard» ikke eksisterer. Alt lages på mål og det gir uante muligheter uansett om man bygger nytt, har et gammelt hus som skal pusses opp, har rom og vegger med ukurante mål i både bredde, høyde og dybde eller ønsker løsninger som ferdigprodusenter ikke kan levere, smiler hun svært fornøyd med resultatet i sitt nye hjem.

Øvereng Schmidt badHege Øvereng kunne flytte inn i sitt nye hus 1. august. Et hus hvor fargevalg og møbler går hånd i hånd fra rom til rom.
– Jeg tok utgangspunkt i kjøkkenet som har åpne løsninger ut mot stua. Et kjøkken som er beiset gråsort med lys grå og lys grønn. Siden løsningene er så åpen inn mot stua så ønsket jeg å ta med meg de samme fargene inn der. Siden Schmidt også har løsninger for alle de andre rommene så valgte jeg også å ta med meg stil og fargevalg videre.

Viser gjerne fram
I Hege Øverengs hus er det Schmidtprodukter i samtlige rom. Hun har benyttet den franske produsentens kjøkken, livingmøbler, barkrakker, spisebord, baderomsinnredning og walk in closet/garderoberom.
– Dermed har jeg fått barkrakker til den åpne kjøkkenløsningen malt i samme farger som kjøkkenet. Det samme er tilfellet med spisebordet og i garderoberommet, bortsett fra hos døtrene mine som har fått rosa. Schmidt har også hyller, reoler tv-seksjoner, stuemøbler og annet inventar til huset.

Schmidt fra Øvereng– Mange forbinder Schmidt med kjøkken, men de er ikke bare et kjøkkenmerke. Det kan man se dersom man tar turen innom oss på Øvereng Interiør, og skulle noen ha lyst til å se hvordan løsningene hjemme hos meg ble så er de hjertelig velkomne. Jeg er superfornøyd og viser gladelig fram, smiler Hege Øvereng.

Skreddersøm
Selv om Schmidt har løsninger for alle rom så er det ikke til å komme i fra at de kanskje mest av alt er store på kjøkkenløsninger.
– Schmidt er det nærmeste du kommer skreddersøm og møbelsnekkeren på kjøkkenet. Her er det ikke flatpakkede masseproduserte innredninger. Alt lages på mål. Har du et kjøkken med ukurant størrelse, skjeve vegger, litt feil vinkler eller behov for innredning som er høyere, dypere eller bredere enn standardstørrelser så fikser Schmidt det.

– I tillegg til at alle løsninger er tilpasset brukerens behov så er det massevis av finesser. Det er skap med strømuttak, kjøkkenmaskiner, designskuffer med farger, spesielle håndtak, glassplater og masse annet. I tillegg leverer de hvitevarer fra AEG med gode funksjoner og ikke minst design som er riktig til åpne kjøkkenløsninger hvor kjøkkenet dras ut mot stuen, sier Hege Øvereng.

Startet med kjøkken
Øvereng Interiør har vært forhandler for Schmidt siden 2004. Den gang var det kun kjøkkeninnredning. De siste årene har fabrikken kommet med en stadig bredere livingserie.

NO COMMENTS