Gurus er basert på en 5000 år gammel indisk sandal, båret av selveste Mahatma Gandhi. Gurus AS ble etablert i 2016 av fire ildsjeler, som holder til i Østfold.

Gurus; – Med vårt engasjement rundt mote, yoga og bærekraftighet, skaper vi trender i stedet for å følge dem, sier daglig leder Christine Serigstad

gurus_1Derfra har det ikke tatt lang tid, før vi så at dette virkelig var verdt å satse på. Vi fikk tak i forhandlere, og har nå 20 forhandlere totalt, 18 i Norge og to i Sverige. Vi har ikke stått på en eneste messe, og hadde heller ikke nettverk i denne bransjen fra før, så responsen har vært overveldende. Og enda vet vi ikke hvor dette bærer, sier Christine. Vi fikk etter kort tid forespørsel om å ha agentur i hele Europa, så markedet er stort, det er mye å ta av!

Vårt mål er å skape en trend, og vi ønsker at våre produkter skal bli oppdaget via andre som allerede har dem. Vi kunne solgt oss inn til store kjeder både innen sko, og sportsbransjen, men det har aldri vært målet, sier hun. Kan hende vi kjører noen pop-up stands i sommer på strender og festivaler, plutselig finner folk oss, det kan bli riktig så hyggelig, smiler hun. Foreløpig er nærmeste forhandlere i Drøbak, og i Sarpsborg, hvis man bor i mosseregionen.

Bærekraftig utvikling
For hvert Gurus produkt du kjøper, vil vi plante et tre. Vi samarbeider med «Trees for the Future», en non-profit organisasjon som planter trær med landsbyer i utviklingsland, slik at de kan gjenopprette deres miljø, dyrke mer mat, og bygge en bærekraftig fremtid. Vår partner, «Trees for the Future», planter ikke bare trær for økologiske fordeler, men for å hjelpe andre mennesker, og hjelpe lokalsamfunn til å skape, integrere og ta vare på bærekraftig arealbruk. Ved å trene og utdanne samfunn, oppnår vi bedre jordkvalitet, høyere avlinger, og bedre levestandard.

gurus_yoga_matteSkape bevissthet
Jeg tror generelt flere og flere, både forhandlere og «mannen i gata» er opptatt av miljøvennlige produkter, og ikke minst hvor produktene vi kjøper kommer fra. Vår visjon er at enda flere skal tenke miljøvennlig, rett og slett ha bevissthet om hvordan produktene vi omgir oss med blir laget, sier Christine. Selskaper i dag, uansett størrelse, kan være med på å gi noe tilbake, på så mange plan.

Som bevisste forbrukere, med en bevisst tankegang, kan vi alle være med å bidra. Det skal ikke så mye til. Vårt mål er at vi alltid skal legge igjen et lett fotavtrykk, hvor hvert skritt skal være en påminnelse om å forlate mer enn du tar, avslutter Christine Serigstad.

For mer informasjon og forhandlerliste: guruseuropa.com

Tekst: Kristin Gudbrandsen
Foto: Jørn Mortensen

Del
Foregående artikkelMazda MX-5: Sommerfølelse med cabriolet
Neste artikelSol, sommer og sjømat
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS