BBF Magasinets nyeste tilskudd er Nina Torsteinson. Interiørdesigneren og fargekonsulenten hos Fargerike Bretun Interiør vil i magasinene framover komme med nyttige tips.

– Jeg håper jeg skal kunne gi leserne nyttige tips og inspirasjon når det gjelder alt av oppussing, restaurering, fargevalg, tapeter
og interiør. Bortsett fra å være snekker så har jeg vært innom det meste, smiler Nina
Torsteinson.

Her er mer informasjon om Bretun

I ti år har hun jobbet i interiørbransjen. Nina Torsteinson er utdannet interiørsdesigner, og har de siste fire årene jobbet for Fargerike Bretun Interiør i Moss. Før det jobbet hun hos Slettvoll med møbler og stoffer, i en gave- og interiørbutikk i Oslo samt for et interiøragentur. Så som dere skjønner er erfaringen mangfoldig.

Nina Torsteinson er oppriktig glad for at det blir endringer i fargetrendene.

– Alt har vært litt dystert og trist når man har latt hvitt og grått være de dominerende fargene i hjemmet. Nå blir det imidlertid endringer, og heldigvis er alt av farger igjen «lov».

Hun oppfordrer folk til å komme innom Fargerike Bretun Interiør i Moss dersom det er spørsmål eller ønsker om tips. Kjeden har også Fargerike Jeløy på andre siden av kanalbrua. Ellers er det bare å følge med i BBF Magasinet i tiden framover.

Her vil Nina Torsteinson ta for seg ulike temaer, og komme med tips, råd og ideer om hvordan hvordan man kan gjøre en liten forskjell i hverdagen.

Interiørekspertens tips:

Endelig kommer fargene!
De siste årene har interiørbildet vært tilnærmet fargeløst, der det hvite og grå har fått dominere i hjemmet. Men nå er denne fargeløse epoken over, og vi beveger oss bort fra interiører som er totalt blottet for farger.

Fargene vi nå ser er myke, varme og lune, som spenner seg fra deilige nyanser av brunt og rødt, til spennende kombinasjoner av gul og grønntoner. Blått er også med videre, men nå i de mørke og støvete nyansene. Egentlig er alle farger «lov», og selv om vi ser at noen farger stikker seg mer frem enn andre, er det nå viktigere enn noen gang å finne sin egen, personlige stil.

Følg magefølelsen
Men hvordan gå fra det lyse og fargeløse, over til det lune, myke og fargerike? Mitt beste råd er å følge magefølelsen. Er du ikke glad i rødt? Nei, da skal du heller ikke bruke den fargen i interiøret ditt, for du vil aldri bli fortrolig med den. Liker du grønne toner? Våg å kanskje tapetsere eller male en vegg eller to, i en grønntone du liker. Velg «støvete» fargenyanser, slik at forandringen ikke blir for overveldende og dominerende.

Lek deg frem
Synes du det er for mye å tapetsere eller male om, så begynn i det små! Tilfør farge til rommet i form av gardiner, pynteputer eller planter. Lek deg litt og prøv deg frem med fargepaletter der du kombinerer forskjellige men komplementære farger, eller samme farge i ulike nyanser for et roligere uttrykk. Dette er også noe du kan få hjelp til hos oss. Men oppfordringen må være at vi må tørre å prøve noe nytt, for litt farger kan gjøre underverker i et hjem!

En siste påminnelse til slutt: Ikke følg trendene slavisk, men bruk farger ut ifra hva DU liker selv!

Nina Torsteinson
Interiørdesigner og fargekonsulent, Fargerike Bretun Interiør

Del
Foregående artikkelHøstsupper
Neste artikelMotoren blir god som ny igjen
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS