Ford er på markedet her i Norge med en ny modell i SUV/Crossover-segmentet de har kalt EcoSport. Den har vært tilgjengelig i Sør-Amerika en stund, men nå har Ford bestemt at denne også skal være tilgjengelig her i Norge.

Utvendig er bilen ganske så kompakt, og ser ikke så stor ut, men når en setter seg inn i bilen blir overraskelsen stor. Det er godt med plass, man sitter høyt og har god oversikt. Gode innstillingsmuligheter for setene gjør at det er riktig så trivelig bak rattet også. Fronten er utformet med dobbel grill, som dominerer bilen forfra.
Ute på veien merkes det godt at man sitter høyt og har god oversikt. Bilen krenger lite og motoren er et høydepunkt. Rolig og avbalansert, og ikke minst støysvak, gjør at den er komfortabel og morsom å kjøre. Vår testbil var utstyrt med en 5-trinns manuell girkasse, presis og fungerer veldig bra. Bilen er smidig og lett å parkere på trange parkeringsplasser, men man må ta høyde for at bakluken er sidehengslet. Litt utvant, men fordelen må være at man slipper å skalle hodet i bagasjelokket!
Innvendig er EcoSport utstyrt med infotainmentsystem Sync. Ikke av den mest avanserte versjonen, men det fungerer faktisk veldig bra.
EcoSport er ikke langt unna Fiesta-modellen når det gjelder størrelsen. 401 cm lengde, 177 cm bredde og 167 cm høyde. Bagasjerommet har plass til 333 liter før du legger ned baksetet. Når du legger ned baksetet har du hele 1238 liter til rådighet.
Blant standardutstyret inngår DAB-radio, Ford SYNC, fjernbetjent sentrallås, automatisk klimaanlegg, elektriske vinduer både foran og bak, alarm og oppvarmet frontrute.
Del
Foregående artikkelEn leken «kraftkar» fra BMW
Neste artikelWanja Marie Richardsen sikter seg inn på OL i Tokyo
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS