Kaptein Rødskjegg er godt i gang med årets sommershow i Nesparken, og her er piratsjefen havets konge. Han har imidlertid flere fremkomstmidler. På veien til og fra showet kan han velge mellom to biler sponset av Ernø Auto.

Sist helg var de første forestillingene av Kaptein Rødskjeggs tradisjonsrike sommershow i Nesparken. Et show som et par sommeruker har tusenvis av store og små pirater som tilskuere. Årets show spilles hver dag fram til 1. juli. Det handler om Havets Flamme, som er alle sjørøveres store beskyttelse og den som gjør at piratene alltid finner veien hjem igjen. 

I år kommer Havets Flamme til Kaptein Rødskjegg sin brygge i Nesparken. Det gjør også Kaptein Skrotum, prompe-

nissen som prøvde å stjele Havets Flamme allerede for flere hundre år siden. Vil han forsøke seg igjen? I tillegg til showet er parken også åpen for skattejakt for alle med billett før forestillingene.

Fan av Rødskjegg
Kaptein Rødskjegg er også godt synlig på de lokale veiene til vanlig også. Når piraten kommer kjørende med sine sponsede dekorerte biler er det ingen tvil om hvem som kommer. Og bilene er sponset av Ernø Auto.

– Selvsagt skal jeg på showet. Jeg tror jeg har sett de aller fleste sommerhowene i Nesparken, smiler Bjørn Ernø.

To biler fra Ernø
Så godt liker han Kaptein Rødskjegg og gjengen at han til og med har sponset dem med bil. Ikke bare en bil, men to flotte Toyotaer.

– De fikk en Toyota Raw4 i fjor, og den har de fortsatt. I år har jeg i tillegg sørget for at de også har en Toyota Prius. Den har også blitt knallfin med dekorasjonene sine. Dette er to perfekte biler for sjørøvere, sier bilforhandleren.

– Jeg synes det er utrolig morsomt å hjelpe disse gutta. De gjør en kjempeinnsats for å få til ting i byen, og alle vet jo hvor vanskelig det kan være. Selv storkoser jeg meg på showene deres. Mange tror dette er barneshow, men de er like mye for voksne. Humoren har alltid en dobbeltbetydning som jeg synes er utrolig bra. Både store og små bør like humoren deres.

Fortjener støtte
Bjørn Ernø mener gruppa som har gledet så mange mennesker opp gjennom årene fortjener all mulig støtte.

– De har holdt på siden slutten av 90-tallet, reist land og strand rundt og er utrolig populære. Jeg er imponert over hva de har fått til. En bedre måte å støtte noen på kan jeg ikke tenke meg, smiler Ernø som lover Kaptein Rødskjegg at han skal få ha bilene så lenge han vil.

Årets sommershow i Nesparken er det åttende i rekken, og hvert år er over 3000 tilskuere innom. Siden startet på slutten av 90-tallet har gjengen levert over langt 1100 show fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. 

Del
Foregående artikkel«PK» får naturfag til å rocke
Neste artikelGjør som Timothy, plant et tre!
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS