Ekholt Terrasse har en sentral og samtidig tilbaketrukket plassering på Ekholt, med sydvestlig orientering og ikke minst flott utsikt mot Oslofjorden fra de øverste etasjene.

I dette flotte boligområdet kommer 40 nye og moderne leiligheter, hvorav ca halvparten er terrassert og hvor alle leiligheter har egne uteplasser og enkel adkomst med heis til alle etasjer. Parkering i felles parkeringsanlegg under byggene. I Ekholt Terrasse kan du velge mellom flere moderne leilighetstyper med størrelser fra 55 til 112 kvadratmeter.

ekholt_terrase2

– Selve byggingen har ikke begynt enda, men til nå har vi solgt 13 leiligheter sier Knut Dahl i Boa Eiendomsmegling.  Det er lenge siden det har blitt bygget noe på Ekholt og disse terrasseleilighetene vil ligge i forlengelse av det man historisk sett ser på som boligområdet på Ekholt. Dette vil være en unik mulighet til å være en del av det eksisterende miljøet, med noe som er helt nytt. Selveier-leilighetene har allerede blitt godt mottatt i markedet og det finnes mange fordeler med dette prosjektet, sier Knut. Store uteplasser på front terrassen og god planløsning både utvendig og innvendig for å nevne noe. Leilighetene ligger i prisklassen 2,2 millioner til 6,95 millioner og passer til ulike typer av befolkningen, og vil således være aktuelle for flere enn voksne folk som flytter fra enebolig til leilighet. Mange yngre foretrekker også en lettstelt og lettvint leilighet med kort avstand til både handelsområder, skog og sjø. Leilighetene på siden av bygget vil også være gode alternativer, sier han. – Når er dette prosjektet tenkt ferdig? – Prosjektet er estimert til å være ferdig slutten av 2017, og fordelene med å kjøpe ny leilighet er mange. For det første finnes det en lov egen lov som omhandler kjøp av ny bolig. (bustadoppføringslova). Det er trygt å kjøpe nytt og denne loven tar hensyn til forbrukerens interesser, spesielt med tanke på reklamasjonsmuligheter og garantier. Det at den enkelte kan være med å påvirke sin nye leilighet i form av tilvalgsmuligheter på for eksempel valg av gulv, fliser m.m. er helt klart en fordel, sier Knut. I tillegg får man jo denne «ny-bil» følelsen, der alt er flunkende nytt og tilrettelagt.

ekholt_terrase

Utkikkstårn
Mange vil bli overrasket over hvor god utsikt man faktisk får på disse leilighetene. Vi har satt opp et visningstårn på tomten og gjennom avtale med megler eller på fellesvisninger er det mulighet for å komme og få en følelse av utsikten fra de forskjellige etasjene. Selve leilighetene har store glassfasader med fokus på lys og luft og åpne løsninger. Leilighetene er lokalisert der Gubbeskogveien møter Vesleveien, med innkjøring fra Vesleveien. Ønsker man selv å besiktige tomten kan man kjøre inn mellom Byggmakker Herføll og ST1 bensinstasjonen.

Ekholtterasse

Bydel i vekst
I Ekholt Terrasse vil du bo i fremtidens tyngdepunkt mellom Moss og Rygge; en ny og moderne bydel som nå er i støpeskjeen. Her eksisterer allerede et bredt tilbud innenfor handel og helse, og mer vil tilkomme etterhvert som utviklingen tar form. Med et stort antall nye boliger, vil også et tilhørende kultur- og fritidstilbud følge tett, avslutter Knut Dahl.

Tekst: Kristin Gudbrandsen

Del
Foregående artikkel«Fett» med Fatbike
Neste artikelSkreddersydd energirådgivning
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS