Det er lett å si at man skal gå ned i vekt og begynne å trene, men ikke alltid like lett å gjøre det. Vi er ute etter å få frem det beste i hver enkelt. Med tett oppfølging og et skreddersydd treningsprogram ligger alt til rette for å trives som Easylifemedlem, sier Joachim Næss, treningsveileder og Easylifeansvarlig.

For oss betyr dette to ting; vi ser verdien i at man har gode treningsvaner over tid, altså bort med skippertakene. Vi vet også mye om den helsemessige gevinsten man oppnår gjennom bevegelse, og vi ønsker å være en god støttespiller for våre medlemmer underveis.

Easylife er et eget konsept hos Ditt Trenissenter hvor målet blant annet er å skape livsstilsendring for medlemmene. Mange synes nok det kan være en utfordring å skulle begynne på treningssenter og vi mener dette er et godt sted å være for folk som er usikre på både hvor og hvordan de skal trene. Vi følger opp alle våre medlemmer og er tett på. Det gir en trygghet både for de som trener og for oss som veiledere, sier Joachim. Vekt er et tema for mange, og vi vet det krever en god del egeninnsats for å endre kurs.

Det å ha noen som støtter og motiverer hele veien er helt klart en stor fordel. Easylife-konseptet begynner med en kursrekke som følges opp med trening underveis hvor det vanligste er kurs på 12 måneder. Vi kjører også tremånederskurs for viderekommende, dette er mest for folk som har trent en stund og ønsker å finpusse det de har gjort fra før, sier Joachim.

Motivasjon og mestring
Man blir kjent med medlemmene på en helt annet måte gjennom dette programmet og til nå har vi kun fått positive tilbakemeldinger på at vi er såpass tett på. Her er det folk i alle aldre fra 20-80 år, og det er jevnt fordelt mellom kvinner og menn. Det er faktisk slik at jeg sender en sms og spør hvor folk blir av, hvis de ikke har vært her på en stund. Det er forskjell på å bry seg med og bry seg om, sier Joachim.

Vi legger alltid opp et rolig løp i starten, og følger opp både med flere øvelser og kondisjonstrening etterhvert som vi ser utvikling. Det er utrolig motiverende både for våre medlemmer og for oss som veiledere når vi stadig ser fremgang og kan øke intensiteten.

Det viktigste er å begynne der folk er. Noen hevder i starten at de kommer aldri til å orke å løpe, og etter en stund løpet det på tredemølla som aldri før. Det er klart det er inspirerende!

Vi ser også at våre medlemmer er flinke til å spørre underveis og for mange er det positivt å ha et fjes å forholde seg til, det er ikke alt som er like lett å google, smiler Joachim.  Vi samarbeider også med Art klinikken i Moss, et tverrfaglig tilbud og helhetlig tenkning. – Det er et positivt samarbeid hvor vi henviser medlemmer begge veier, sier Joachim.

Topp moderne utstyr
Vi har investert og oppgradert utstyrsparken for 2 millioner nå i juni. Det betyr at vi har de nyeste og mest innovative treningsapparatene på markedet. Vi har byttet ut store deler av kondisjon- og styrkeavdelingen med helt nye apparater fra Technogym. Som medlem sjekker man inn på hvert apparat med en egen technogym-nøkkel og da vil all informasjon om den enkelte komme opp på skjermen. Både praktisk og lettvint, man får informasjon om hvordan hver øvelse skal gjennomføres og det er faktisk vanskelig å trene feil, sier Joachim.

Vi har i tillegg egne gruppetimer og spinningtimer, man kan benytte massasjestol hvis ønskelig og vi har rett og slett satset på komfort og velvære for våre medlemmer.

Vår filosofi er enkel: du skal føle det vel i det miljøet du ferdes i. Her hos oss kaller vi det treningsreisen. Vi er her for deg!

Del
Foregående artikkelVåler Aktivitetssenter: Testosteron-«Kick» i Vålerskogen
Neste artikelSpennende satsing hos House of Foundation
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS