Med sine 2000 kvadratmeter og nesten 25 år i bransjen er Ditt Treningssenter allerede en tungvekter. Nå viser de igjen muskler, og oppgraderer senteret med nytt topp moderne utstyr.

– Vi er først ute i Moss med denne type teknologi, og de nye investeringene som er gjort gjør rett og slett treningshverdagen for folk enklere, sier Odd Ivar Eriksen ved Ditt Treningssenter. Vi ønsker å gi mer til kundene, yte ekstra service og være i forkant, slik vi alltid har vært.

Nøkkel
De nye treningsapparatene brukes ved å sjekke inn på hvert apparat med en digital nøkkel som synkroniseres med en Techno Gym app. på telefonen. Med det vil all nødvendig informasjon om hver kunde komme opp, som navn og den enkeltes treningsprogram. Det vil i tillegg vises en film på skjermen som illustrerer hvordan hver øvelse skal gjennomføres. Det vil bli enklere både for de som trener og for oss som jobber ved senteret å følge opp treningen.

Nøkkelen er et verktøy for oss for å gi kunden tett oppfølging og vi kan hele tiden være i kontakt og «passe på».

Har du ikke vært på trening på noen uker kan vi logge inn med nøkkelen og sammen fortsette der vi slapp. Og det er selvfølgelig lov til å spørre om hjelp fortsatt, sier Odd Ivar.

– Hva gir dette kundene? 

Vi håper og tror dette vil gi den enkelte enda mer motivasjon og treningsglede. Vi går nå mer og mer bort fra papirtreningsprogrammet, og mange har gitt uttrykk for at det er deilig å slippe det. Det er viktig å presisere at dette ikke vanskeliggjør

treningsøkten, snarere tvert imot. Dette er utstyr som alle kan betjene og beherske. Mange av våre kunder er pensjonister, og vi kan garantere at også de vil ha glede av dette.

Personlig service, en selvfølge
– I tillegg til det nye utstyret er instruktørene våre sendt på kurs og sertifiseres i Les Mills programmet. Vi har gått tilbake til Les Mills etter å ha vært innom «Fort gjort» konseptet i noen år. Sistnevnte har tretti minutters gruppe- treningsprogrammer,  noe vi ser at at folk setter pris på og bruker i en travel hverdag. Nå har også Les Mills fått dette konseptet, så vi er tilbake der igjen, sier Odd Ivar.

Kunnskap og erfaring
Vi styrker altså ikke bare utstyrsparken, men også gruppetimene og slynge. Vi har mange kvadratmeter å boltre oss på og har inndelt senteret i forskjellige soner slik at det er mulig å både være sosial og anonym når man trener. Når alt kommer til alt er det  er vi som jobber her som er viktig, i tillegg til moderne utstyr. Vi er voksne mennesker med kunnskap og erfaring, og alle er vi opptatt av å yte god service.

Jeg har selv stått bak disken i snart 25 år og trives fortsatt like godt, avslutter Odd Ivar Eriksen.

Tekst : Kristin Emilie Gudbrandsen 

Foto: Jørn Mortensen

Del
Foregående artikkelBoksing; Oddvar Nilsen
Neste artikelSjekk gradestokken før du maler!
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS