For fem år siden hoppet Malin Anker-Larsen av eiendomsbransjen og satset på møbler og interiør i Mani Studio i Moss. Nå er ikke den lille gründeren i så veldig liten lenger. 1. august åpnes Mani Studio nummer tre.

– Jeg kaller meg fortsatt den lille gründeren, men jeg er kanskje ikke så liten lenger, ler Malin Anker-Larsen. 

For fem år siden startet hun og en venninne opp Mani Studio AS i Torvgården i Moss. 

– Vi startet i delte lokaler med kun møbler og interiør, men etter et år kjøpte jeg ut venninnen min, utvidet butikken og startet opp med dameklær i tillegg. I tillegg hoppet mannen min Espen også av eiendomsmeglerbransjen og gikk inn i butikkdriften for fullt. Tanken bak butikken var å skape vårt eget lille univers med Skandinaviske kvalitetsprodukter, et lite kjøpesenter hvor kundene skal få inspirasjon og få alt de trenger.

Kunder langveisfra
Butikken i Moss er på over 400 kvadratmeter og her er det mye for de som er opptatt av stil. – Vi har veldig mye Skandinavisk design, spesielt fra Danmark men også en del fra Norge og Sverige. I tillegg er butikken krydret med amerikansk glam og italiensk mote, forklarer Malin Anker-Larsen.

Hun forteller at kundene kommer fra store deler av Østlandet.

– Det hadde ikke nyttet å overleve på kun lokale kunder. Vi har kunder fra hele Østfold, Drøbak, Oslo og andre steder. For å trekke kunder til oss fra andre områder allerede fra starten så valgte vi å starte stort. Det har vist seg å være riktig. 

Flere butikker?
Så bra har det gått i Moss at de for et år siden også startet opp butikk på Ski, og nå er de i fulle forberedelser med butikk nummer tre som skal åpne på Jessheim 1. august.

– Om vi har planer om å starte flere butikker? I utgangspunktet nei, men som Espen sier så tar vi telefonen dersom Olav Thon ringer, smiler Malin Anker-Larsen som understreker at de også har en fjerde butikk.

– Vi har det som må være en av landets største nettbutikker, men som dessverre ikke så mange vet om. Vi får riktignok noen bestillinger her, men det kunne vært så mye mer. I nettbutikken vår kan kundene velge mellom over 3500 forskjellige produkter fra våre leverandører. Så fort stresset har lagt seg etter åpningen av butikken på Jessheim så kommer vi til å satse på nettbutikken.

Vant til hardt arbeid
Både Malin og Espen Anker-Larsen er tidligere eiendomsmeglere.  – Jeg var megler i 13 år i Oslo og elsker den bransjen. Men så følte jeg plutselig at jeg ikke hadde helt den samme tenningen som tidligere. Da var tiden inne for å finne på noe nytt. Men meglererfaringen er fin å ta med seg, for både der og det vi driver med nå handler om hardt arbeid. Men i enkelte perioder har det blitt så mye at enkelte kunder har sett det på meg og bedt meg roe ned. Men det er jo ekstra mye når en skal åpne en ny butikk. Espen har for eksempel sovet tre timer i bilen på Jessheim om natten. 

Om det skulle bli flere butikker så vil i så fall det bli på Østlandet.

– Jeg ønsker også være supermamma for våre barn, og komme hjem til dem hver ettermiddag, spise sammen, hjelpe til med lekser, dra på fotballtrening og slike ting. Så fra klokken 17.00 hver dag så skrur jeg meg av. Men når de er i seng om kvelden så starter arbeidsøkt nummer to, smiler Malin Anker-Larsen.

Om Mani Studio AS
Ble åpnet i Torvgården i Moss 1. november 2013. Et butikkonsept med fokus på skandinavisk design, ispedd litt glam fra USA og Italia. Fra 1. august er Mani Studio AS en kjede bestående av tre butikker. Med møbler, interiør, klær og sko under samme tak så pleier eierne å si at det er en godteributikk for designelskere.  Mani Studio AS har i dag syv ansatte.

Mani Studio AS fører mange velkjente merkevarer som Hay, Missoni, Erik Jørgensen, Muuto, Vipp, Menu, Tom Dixon, Gubi, Voluspa, Ecoya, Mad et Len, Northern Lighting, Christina Lundsteen, Savonne de Marseille, AYTM, Wrong for Hay, Massimo, &Tradition, Jonathan Adler, By Lassen, Røshults, Design Letters, Louise Roe, Cire Trudon m.fl.

Designers Remix, Baum und Pferdgarten, Stine Goya, 2NDDAY, Day Birger et Mikkelsen, Rag & Bone, Munthe, Maud, Hoffman,  Gestuz, Hunkydory, FWSS, Stella Nova, Custommade, Laura Bellariva, M.I.H, Enamel, Fleischer Couture m.fl.

Adressen til Mani Studio sin nettbutikk er:

https://manistudio.no/butikk

 

Tore Kubberød (tekst)
Jørn Mortensen (foto)

Del
Foregående artikkelSe Østfold fra høyden med DNT
Neste artikelSiv Holder er ny markedssjef i PS Press Reklame
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS