Daniel Hertzman overtok som daglig leder 1.desember 2015, og er opptatt av å videreføre bedriftens gode renommé, samtidig som han vil innføre nye justeringer.

Daniel Hertzman sier; – Jeg har med meg solid erfaring fra tidligere arbeidssteder, noe som kommer godt med i denne jobben. Jeg startet et transportselskap i 2004 og drev dette i flere år. En periode holdt jeg på som lastebilselger om dagen og jobbet med kontorarbeid og administrative oppgaver for egen bedrift på kvelden, men det ble rett og slett for mye. Jeg er glad jeg ikke tøyde den strikken noe lengre, både av hensyn til meg selv og familien, sier han. Daniel Hetzman bor i Fredrikstad med samboer og to barn på 9 og 11 år.
– Jeg solgte bedriften i 2011, og konsentrerte meg om lastebilsalg, og har ikke angret på det valget.  Daniel Hertzmann solgte Renault lastebiler og da Renault og Volvo fusjonerte i 2013 ble han med på lasset og pendlet til Oslo i tre år.

– Jeg merker at det er godt å være ferdig med pendlingen, og Brennes Auto passer meg bra, på flere måter, sier han. Lokalene i seg selv er flotte, vi har stabile, lojale og kompetente medarbeidere og ikke minst selger vi gode produkter.

Brennes Auto AS

– Tredje generasjons Leaf kom nå i januar, og jeg har tro på at Leaf blir en bestselger også i 2016. Den nye modellen har klasseledende rekkevidde og vi skal selge mange slike biler i år, sier han. Nissan Qashqai ble en god nummer to, vi har satt oss hårete salgsmål for 2016, og det liker jeg, sier Daniel.

– Hva gjør du når du ikke driver med bil?
– Da kjører jeg motorsykkel, så noe motor blir det uansett, smiler han. Ellers er jeg glad i å reise, og har reist mye med familien i inn- og utland. Jeg er også glad i friluftsliv.

– Hva er dine visjoner fremover?
– Jeg er opptatt av at vi fremstår som en ryddig bedrift, både innad og selvsagt overfor våre kunder. Det er ekstremt viktig med et godt arbeidsmiljø, og det føler jeg vi har. Det smitter over på kundene, som vi tross alt er helt avhengige av, avslutter den sympatiske lederen.

Tekst og foto: Kristin Emilie Gudbrandsen

Del
Foregående artikkelMer enn bare isbading for badenymfene
Neste artikelPå tre år har de nesten firedoblet omsetningen
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS