Caravelle Tours og Lasse Bakke skreddesyr turer til hele verden for organisasjoner, bedrifter og andre grupper, fra sine lokaler i Henrik Gerners gate 11 i Moss.  – For meg er dette mer enn en jobb, sier Lasse Bakke som har jobbet i reiselivsbransjen i hele sitt voksne liv.

Caravelle Tours: Det var nyheten om etablering av sivil luftfart på Rygge som gjorde at Oslo-mannen fikk lyst til å starte sitt eget reiseselskap. Dermed flyttet han til distriktet og etablerte sitt eget reiseselskap.

– Jeg hørte at Olav Thon var involvert og at Bjørn Kjos og Norwegian skulle komme. Da tenkte jeg at «dette vil jeg være med på». Jeg hadde jo sett hvilken vekst Jessheim og Kløfta hadde hatt takket være Gardermoen, og så for meg bedriftsetableringer, flyplasshotell og andre etableringer i kjølvannet av Moss Lufthavn Rygge. Men nå er både Thon og Kjos borte, mens jeg er igjen, smiler Lasse Bakke.

Kundenes ønsker
At den sivile trafikken på Rygge nå er i fare betyr ikke så mye for Caravelle Tours. Bakke arrangerer sine turer uavhengig av den lokale flyplassen.

– De som skal på charterturer behøver ikke komme til meg. Jeg arrangerer aktivitetsturer med innhold og temaer, etter ønske fra bedrifter, organisasjoner, skoler, foreninger og andre grupper. Det viktigste er at turen blir maksimal for kundene ut fra hvilke mål de har satt på forhånd. Sammen med kundene velges reisemålet som er best egnet for å oppnå målsettingen.

Elvis og trøfler
Gjennom et langt liv i reiselivsbransjen har Lasse Bakke knyttet kontakter over hele verden og høstet en erfaring som gjør at han vet hva som skal til for at turen skal bli optimal.

– Med Caravelle Tours har jeg for eksempel arrangert bedriftsturer til Cuba og Sør-Afrika, jeg har arrangert slottsturer til Sverige og vært på eldreturer til både København og Krakow.

En menighet arrangerer sine Israelturer gjennom firmaet mitt, og i april arrangerer jeg sammen med Rock House på Alby Elvistur hvor vi skal innom både New York, Nashville, Mephis før vi ender opp i New Orleans. For Folkeuniversitetet i Vestfold i Oslo arrangerer jeg i månedene som kommer turer til både Firenze, Roma og Madrid. Som du skjønner er det et stort mangfold, sier han.

En av de første turene han skal arrangere er en trøffeltur til Gotland i november.
– Dette er en tur jeg arrangerer sammen med matbloggeren helleskitchen.no. Det er kanskje ikke så mange som visste at trøflene har sin egen festival på Gotland, men den finner sted 11. til 13. november og blir høydepunktet på turen.

Samarbeider med de beste
Lasse Bakke er opptatt av personlig service og at de som reiser med Caravelle Tours skal  bli fornøyd.
– Jeg lever på dette. Reisene er mer enn en jobb for meg. Jeg er med på en del av turene selv, men er mens turene pågår tilgjengelig 24 timer i døgnet. Det skal bare en dårlig reisekonsulent til for at turen skal bli mislykket, og det skal ikke mine kunder oppleve. Jeg har opp gjennom årene fått erfaring med hvilke underleverandører som er dyktige. Derfor jobber jeg direkte opp mot utvalgte flyselskaper, hoteller, agenter, restauranter og andre vi kjøper tjenester av i løpet av turen.

Tore Kubberød (tekst)
Jørn Mortensen (foto)

Del
Foregående artikkelPS Press Reklame i Moss helfolierer biler
Neste artikelCoworkingspace Moss: Lager fellesskap for småbedrifter
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS