Rune Andersen, eier av Øre Bilistsenter, vil veldig gjerne bidra til at Moss FK får økonomisk drahjelp i kampen for å komme seg oppover i divisjonssystemet igjen. Ved å inngå avtale om drivstoffkort  kan man gi sin støtte til klubben. Avtalen gjelder også privatpersoner.

Rune Andersen har i flere år bidratt til Moss Fotballklubb. I en lang periode støttet man klubben ved å fylle bensin på en bestemt pumpe. Den siste tiden har man kunnet få
kjøpe supporterutstyr i butikken. Moss FK har også den siste tiden kunnet verve brukere av firmakort og få ti øre pr liter som disse firmaene bruker.

Søk om Shell Mastercard her

– Det har ikke blitt så mange avtaler, sikkert fordi Moss FK nå drives på dugnadsbasis og ikke lenger har egne ansatte
som jobber med inntekter. Derfor synes jeg det er greit at vi slår et slag for muligheten. Kommer det firmaer til oss for å tegne firmaavtaler så sørger vi for at de samtidig støtter MFK, dersom de ønsker det, sier Rune Andersen.

Blir fort penger av det
Mossingen har slått seg opp som bensinstasjoneier og har nå gjennom selskapet Østfold Veiservice 11 butikker og fem ubetjente stasjoner i Østfold og Follo.

– Alle som tegner avtale om drivstoffkort hos oss, enten det er bedrifter eller privatpersoner, kan sørge for at ti øre pr liter drivstoff tilfaller Moss FK uansett på hvilken av våre stasjoner de fyller tanken. Det blir selvsagt ikke så veldig mye ut av det til klubben fra privatpersoner, men alle monner drar.

Men hvis noen bedrifter med en brukbar bilpark tegner avtale så blir det fort en del penger av det. Andre steder, som Ski, Kolbotn, Sarpsborg og Fredrikstad, har jeg tilsvarende avtaler med lokale klubber og der har det blitt ganske bra med penger ut av det til klubbene.

Synd for byen
Andersen er fotballtilhenger med stort engasjement og mener verdien av at Moss har en klubb i toppen er stor.

– Mitt eget engasjement rundt Moss FK har nok falt i takt med klubben. Jeg er nok ikke av dem som hyppigst ser kamper lenger, men jeg følger med og håper klubben gjør det bra. Skulle klubben komme seg oppover igjen så vil mange med meg finne veien tilbake til Melløs.

– Det er trist for byen at Moss FK har havnet så langt nede i divisjonssystemet. Det betyr mye å ha et godt fotballag en kan samle seg rundt. Økonomisk er også situasjonen
dyster. Jeg håper mange vil bidra slik at klubben igjen snur trenden. Jeg er imponert over den jobben leder Thomas Thorkildsen og hans medarbeidere har gjort, at de har
hentet motivasjon til å rydde opp og stå på videre. De fortjener at hele byen støtter opp, sier Rune Andersen som mener ting kunne sett helt annerledes ut for Moss FK dersom man for noen år siden hadde bygd sin egen stadion.

– Jeg mener det var skjebnesvangert for klubben at stadionplanene gikk i vasken. En stadion med plass til cirka 6000 tilskuere og med næringsliv som leietakere ville gitt Moss FK det solide fundamentet de hadde trengt for å bygge en toppklubb.

Tekst: Tore Kubberød
Foto: Jørn Mortensen

Del
Foregående artikkelLik & del, vinn 2 billetter til konsert på Losen!
Neste artikel«Hele» bygda var ute og gikk
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS