Etter en tids byggearbeider kan nå Richard Anker-Jensen og de ansatte ved Varnaveien Bilpleie & Service glede seg over å ha all virksomhet under ett tak. Firmaet har utvidet lokalene med 450 kvadratmeter.

– Dette er en sårt tiltrengt utvidelse som vi skulle hatt for lenge siden. Det har vært såpass trangt at vi har måttet ha dekklagring i containere på utsiden av bygget. Dette har for så vidt gått bra, for containerne har hatt både gode hyllesystemer, lys og ventilasjon. Men det blir langt mer behagelig og praktisk at vi nå kan ha alt inne under tak, sier Richard Anker-Jensen, eier og daglig leder for Varnaveien Bilpleie & Service.

Plass til 3500 dekk
Tilbygget som nå står ferdig i Varnaveien 27 er på totalt 700 kvadratmeter. Varnaveien Bilpleie & Service har selv tatt i bruk 450 kvadratmeter, mens de resterende lokalene i andre etasje leies ut. Dermed har Varnaveien Bilpleie & Service utvidet sine lokaler til nesten 1100 kvadratmeter. Richard Anker-Jensen forteller at de i tillegg har pusset opp nesten alt av sine tidligere lokaler, slik at de nå på alle måter har et topp moderne verksted.

– Utvidelsen betyr at vi får en mye lettere hverdag noe som igjen betyr økt kapasitet og forhåpentligvis enda bedre effektivitet. I nybygget blir det nå dekkhotell med plass til totalt3500 dekk. Dette er nesten en dobling i forhold til hva vi hadde for et års tid siden. I tillegg er det laget to arbeidsplasser for jobb med dekkene. Dette har frigjort plass i våre gamle lokaler.

Må «bo seg inn»
Varnaveien Bilpleie & Service har totalt ni ansatte. Om utvidelsen betyr nyansettelser er for tidlig å si.

– Foreløpig har vi ingen planer om å utvide antall ansatte, men dersom effekten av utvidelsen betyr flere kunder så kan det fort skje at vi trenger flere medarbeidere. Siden vi ikke mer enn så vidt er ferdige med de nye lokalene så har vi heller ikke rukket å «bo oss inn». Vi kommer sikkert til å bruke litt tid på å tilpasse oss den nye hverdagen, smiler Richard Anker-Jensen.

Lang planlegging
Planleggingen av tilbygget i Varnaveien 27 har pågått lenge. – Det startet med at vi i 2011 kjøpte naboeiendommen i bakkant. Omreguleringen av denne eiendommen startet imidlertid ikke før i slutten av 2013, og to år senere fikk vi klarsignalet om at vi kunne bygge. Årsaken til at omreguleringen tok sin tid var at kommunen i samme slengen også behandlet byggingen av boligblokkene på naboeiendommen, forklarer eieren av Varnaveien Bilpleie & Service.

Om Varnaveien Bilpleie & Service
Firmaet ble etablert i 1990, og åtte år senere overtok dagens eiere, Richard Anker-Jensen og faren Sverre Otto Jensen, virksomheten. Den gang var lokalene på kun 180 kvadratmeter, men etter hvert som øvrige leietakere i Varnaveien 27 har flyttet ut så har Varnaveien Bilpleie & Service fått utvide sine lokaler. Senere kjøpte firmaets eiere hele eiendommen.

Varnaveien Bilpleie & Service driver i dag med bilglass, bilelektro, alarm- og sporingssystemer for bil og båt, lakkbehandling, antiodørbehandling, dekkservice og mindre reparasjoner. Dekkvirksomheten, som nå har fått lokaler i nybygget, utgjør cirka 30 prosent av omsetningen. Cirka 40 prosent av kundene er privatpersoner. Resten er spredd på forskjellige oppdragsgivere som bilforretninger, politiet, ambulansetjenesten, forsikringsselskap og næringslivet for øvrig. Omsetningen i 2017 passerte ti millioner kroner.

Del
Foregående artikkelStadig flere mossinger vil kompostere
Neste artikelElbilen «alle» vil ha
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS