Søndag 16. september bør alle barnefamilier legge turen til lekeplassen på Sydskogen i Moss. Her arrangeres et barneløp hvor inntektene går til Barnekreftforeningen. Det er Linn Omre Jakobsen, av mange kjent som Fru Bever, som arrangerer. – Etter at vårt fjerde barn fikk kreft så ønsker vi å bidra frivillig, sier hun.

PÅMELDING BARNELØPET PÅ SYDSKOGEN søndag 16. september

«Løp for meg» er navnet på barneløpet som Barnekreftforeningen sammen med Skogstad og Spring Time Group skal arrangerer overalt i landet. I Moss er det Linn Omre Jakobsen som har tatt på seg ansvaret for arrangementet sammen med søsteren Anette Omre. Mossekvinnen, som også står bak bloggen «Fru Bevers hverdag», forteller at engasjementet for Barnekreftforeningen startet da hennes fjerde barn ble rammet av kreft.

– Han ble født i januar 2016, og det viste seg at han hadde en svært så sjelden kreftform som satt på binyrene. Det ble gjort en kjempeinnsats av helsevesenet og gutten er nå frisk. Men jeg og Robert (ektemann) er takknemlige for det som ble gjort og etterpå har jeg ønsket å bidra frivillig til Barnekreftforeningen. 

Som en barnebursdag
Fembarnsmoren forteller at familieløpet «Løp for meg» blir uhøytidelig og hyggelig for både store og små.

– Med fem barn så har jeg blitt superflink til å arrangere barneselskaper, og vi satser på å gjenskape den samme gleden søndag. Det blir laget en kort løype som selv toåringer skal kunne gjennomføre, og alle deltakerne får diplomer, medaljer og en goodiebag som er spesiallaget for småbarn. 

Uavkortet til formålet
Linn Omre Jakobsen er spent på hvor mange som kommer til løpet som det slett ikke er tilfeldig blir arrangert i september. Dette er nemlig den internasjonale barnekreftmåneden.

– Vi har fått noen påmeldinger inkludert fire av våre egne barn. Målet til Barnekreftforeningen er at det på hvert lokalt arrangement rundt i Norge kommer 25 deltakere som hver betaler 250 kroner til det viktige arbeidet. Det hadde vært morsomt om det kom enda flere, siden dette er det aller første «Løp for meg» i hele Norge. I tillegg til startkontingenten så vil vi også selge saft og kake til fem kroner pr stk. 

Mange bidragsytere
Absolutt hver eneste krone vi får inn går uavkortet til Barnekreftforeningen.  

– Jeg har vært på tiggerferd rundt i byen og fått fylt opp goodiebagene med mye fint som forretninger har gitt. Givergleden har vært stor fordi formålet er så bra. Med god hjelp av PS Press Reklame og markedssjef Siv Holder har jeg også fått både plakater og brosjyrer som vi har brukt til å markedsføre arrangementet. De har også laget opp flotte diplomer. 

Blogg som hobby
I tillegg har Linn Omre Jakobsen markedsført «Løp for meg» gjennom bloggen sin, «Fru Bevers hverdag». En blogg hun har drevet i cirka tre år og som hver uke har cirka 5000 lesere.

– Bloggen er bare en morsom hobby og slett ikke noe jeg håper å leve av. Antall lesere er lite sammenliknet med de som ligger på topplistene. Men jeg synes det er gøy å dele noe av det jeg og familien opplever i hverdagen, smiler hun.

Del
Foregående artikkelGjør boligen din mer attraktiv ved salg
Neste artikelVolvo V60; Elegant og imponerende nykommer!
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS