Nordlie Auto: Audi er på plass med sin nye versjon av den røffe A4 allroad quattro. En noe forsiktig videreutvikling eksteriørmessig av den som har vært tidligere på markedet.

Nordlie Auto: I forhold til Avant er bakkeklaringen øket med 3,4 centimeter opp til 16,6 centimeter, noe som skulle tilsi bedre fremkommelighet på vinterføre og dårlige veier.

i midtkonsollet og fra multifunksjonsrattet. Kvalitetsfølelsen, ergonomien og plassen er absolutt på topp i tillegg til det heldigitale displayet kalt Virtual Cockpit, som vår bil var utstyrt med. Dette systemet ble lansert i den siste generasjon Audi TT, som har erstattet det tradisjonelle instrumentpanelet. Audi Connecttjenesten tilbyr flere online tjenester.

Interiørmessig har det skjedd mye i det siste fra Audi. Premium kvalitetsfølelse er der fortsatt, med andre ord lekkert og brukervennlig. Setene er gode å sitte i og det nye operativsystemet som kalles MMI (Machine-Man Interface) er i stor grad hentet fra nye Audi Q7. Betjeningen skjer fra dreiehjulet ksempel er det mulig å fjernstyre kupévarmeren via en smarttelefon. Integrering med smarttelefon for apper og diverse andre tjenester besørges via Apple Car Play eller Google Android Auto.

Kjøreopplevelsen og komforten er absolutt tilstede. Den er støysvak, du sitter godt med god oversikt og de adaptive demperne er på plass, så det er bare å velge et oppsett som passer til kjørestilen, eller la bilen velge oppsettet automatisk.

I likhet med de andre nye Audi A4-modellene er nå en rekke nye førerassistansesystemer tilgjengelig. Vi kan blant annet nevne adaptiv fartsholder med egen assistent for køkjøring, ikke dumt med all den trafikken som er i dag. I hastigheter opp til 65 kilometer i timen vil systemene i bilen selv sørge for styringen når trafikken og veioppmerkingen tillater det.

I forhold til forgjengeren har den nye A4 vokst noe i størrelsen. Bakseteplassen er bedre og bagasjerommet er nå på hele 505 liter med bakseteryggene oppe.

BNordlie Auto leverer Audi A4 allroad quattro med fem motoralternativer. En 2-liters bensin på 252 hester er det alternativet i bensinutgaven. Velger du derimot diesel har du fire forskjellige alternativer, 163, 190, 218 eller 272 hestekrefter. Alle utgavene har S-tronic automatkasse som standard.

TEKNISK INFORMASJON:
Pris fra: 538.000.-
Hestekrefter: 218
Volum: 2967 ccm
Sylindre: 6
Dreiemoment: 400 Nm ved 1250 – 3750 o/min
Drivhjul: 4
Toppfart: 231 km/t
0-100: 6,6 sekunder
CO2-utslipp: 137 g/km
Forbruk: 0,51 l/mil (blandet)
Vekt: 1765 kilo

Del
Foregående artikkelHadde oppnådd alt som 20-åring
Neste artikelKommer gjerne tilbake til Mossespelet
BBF Magasinet - Bil Bolig Fritid - Blir produsert av PS Press Reklame. I tillegg til å være et nettsted er det også et trykk magasin som kommer ut en gang i mnd. i 21.000 eksemplarer. Ta kontakt med Jørgen for mer informasjon om annonsering 926 82 695

NO COMMENTS